1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HALK EĞİTİM SERGİSİ 24 MAYISDA

HALK EĞİTİM SERGİSİ 24 MAYISDA
Bu haber 21 Mayıs 2017 - 12:37 'de eklendi ve 1.237 views kez görüntülendi.

HALK EĞİTİM SERGİSİ 24 MAYISDA

Pozantı İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün, her yıl yaptığı, geleneksel yıl sonu sergisi, bu sene de tekrarlanıyor.İlçe Halk Eğitim Müdürü İbrahim Taytaş, tüm Pozantı halkının bu güne davetli olduğunu, Atatürk kültür Merkezinde, 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü, Saat 10.00’da açılışı yapılacak olan, 2016- 2017 Öğretim yılı, Mesleki Teknik Kursları yıl sonu açılışlarında kursiyerlerin, el işi becerileri sergilenecek.Geçmiş yıllardan beri, Pozantı İlçe Halk Eğitim müdürlüğünün düzenlediği el işi kurslarında çok başarılı çalışmalar sergileyen, kursiyerlerin el işi ürünlerinin de, aynı zamanda satılışı yapılacak.Özellikle Adana’da, çeşitli firmalarca büyük rağbet gören, bu eli işi ürünlerinin satışları sonrası da, elde edilecek olan, maddi gelir kursiyerlerinde, aile bütçelerine önemli ölçüde, ekonomik katkı sağlıyor.

TABLO HEDİYE ETTİLER

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail GEYİK, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim TAYTAŞ ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görevli El Sanatları öğretmeni Hülya AKDENİZ, Kaymakam Taner Tengir’ i makamında ziyaret ederek, Pozantı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ nün 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı içerisinde açtığı Mesleki Teknik Kursları hakkında bilgi verdiler. Ayrıca Kaymakam Tengir’e El Sanatları yapımı bir tablo hediye ettiler. Kaymakam Taner Tengir kendisine hediye edilen, tablo için teşekkür ederek tüm Pozantı halkının Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ nün düzenlemiş olduğu yıl sonu sergisine davetli olduğunu söyledi.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER