1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HALK EĞİTİM SERGİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI.

HALK EĞİTİM SERGİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI.
Bu haber 07 Mayıs 2018 - 8:42 'de eklendi ve 843 views kez görüntülendi.

HALK EĞİTİM SERGİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI.

Pozantı, İlçe Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünün, geleneksel olarak düzenlediği yıl sonu sergisi, yine ilgi odağı oldu. Ve göz kamaştırdı. İlçe Halk Eğitim Müdürü, İbrahim Taytaş’ın öncülüğünde, kurs eğitmenlerinden oluşan kadro, bir eğitim sezonu devam eden çalışmalarını, kursiyerlerin el ürünlerini ve becerilerini sergileyerek, katılımcılardan övgüler aldılar.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen, sergi açılışının kurdelesini Protokol yaptı.İlçe Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı M. Sami Baysal, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroglu, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sadık Pinegöz ve diğer kurum Müdürlerinin de katıldığı sergide, dikkat çekici olan talep ise, kursiyerlerin el ürünlerini pazarlayarak ekonomik gelir sağlayabilecekleri bir standa, ihtiyaç duyduklarını belirtmeleri oldu.

ŞENOL EROĞLU, “ DESTEKLENMELİ”

Halk Eğitimi Kursiyerlerinin, el işi hüner ve becerilerinin her geçen yıl, giderek mükemmelleştiği, yöresel genel kıyafetlerin yanı sıra, mont ve benzeri gibi konfeksiyon ürünlerinin de, kursiyer bayanlar tarafından, büyük bir ustalıkla dikilmiş olması bu gelişmenin, en göze çarpan ve dikkat çeken standı oldu.CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, bu konuyla ilgili görüşlerini şöyle özetledi:

“Pozantı’mızın, yöresel kıyafet ve takılarının, gerçekten yüksek kalitede olması, takdire layık bir çalışma olduğunu göstermektedir. Kaymakamlık ve Belediyemiz, bu ürünlerin satışlarının, yapılabilmesi açısından, bayanlara bir stant sağlayarak desteklemeleri de, ekonomik anlamada onlara önemli kazanç sağlayacaktır.Bu satış yeri, D /750 Karayolu üzerinde bulunan, Şalgamcılar sitesinin yan tarafı olabilir. Başka satış merkezlerinin aranması da yine kursiyerlerimiz için moral desteği olacaktır dedi. Sergi daha sonra, ikramlarla sona erdi.

Haber: Hayriye EROĞLU

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER