1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HARUN YETKİN, SÖZLÜ’NÜN ADINI BİLE ANMADI.

HARUN YETKİN, SÖZLÜ’NÜN ADINI BİLE ANMADI.
Bu haber 31 Temmuz 2017 - 10:45 'de eklendi ve 992 views kez görüntülendi.

KARAKIŞLAKÇI ÇİLEK DEN PARA BASIYOR.

HARUN YETKİN, SÖZLÜ’NÜN ADINI BİLE ANMADI.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, kentten, kırsal kesimlere geri göçü, teşvik edecek, en büyük projelerinden birisi olan ve aynı zamanda, üreticilere, çok büyük ekonomik katkı sağlayacağı düşüncesinden, yola çıkarak başlattığı, ÇİLEK DİKİM seferberliğindeki HAYALİ gerçek olurken, üretici adeta Çilek’ten PARA BASAR hale geldi.

SÖZLÜ’nün, pilot bölge olarak seçtiği Karakışlakçı’ya, 2015 yılında bizzat gelerek, kendi eliyle başlattığı, Çilek fidesi dağıtımında, yaklaşık 400 Dönüm ekim alanını hedef belirleyerek, başta üst örtüsü de olmak üzere, gübresine kadar dağıttığı çilekler, Karakışlakçı köyülerinin yüzünü güldürürken, cepleri de adeta para alamaz hale geldi. O tarihlerde, Karakışlakçı Köyü Muhtarı Harun Yetkin, Hüseyin Sözlü’ye hitaben yaptığı konuşmada, kendisine her zaman minnettar kalacaklarını, Karakışlakçı adına belirtmiş idi.

İşte, Karakışlakçının bu kıvrak zekalı Muhtarı Harun Yetkin’nin, 27 Ağustos da düzenleyeceği ÇİLEK ve BAL festivaline Pozantı’ya gelen, Vali Mahmut Demirtaş’ı davet konuşmasında, aynen şunları söyledi:

“Sayın Valim. Siz de uygun görürseniz, düzenleyeceğimiz bu ÇİLEK ve BAL festivaline, şimdiden davetlimizsiniz. Yetiştirdiğimiz Çilek, Karakışlakçı Köylülerinin, çok büyük bir geçim kaynağı oldu. Üreticilerin her biri, hafta da Üç İla, Beşbin TL arasında para kazanıyorlar. Hafta da 15 Ton Çilek ihraç ediyoruz. Beni, yurt dışı da dahil olmak üzere, çeşitli yerlerden arayarak, Çilek talebinde bulunuyorlar. Ancak, biz çilek yetiştiremiyoruz. Yanı sıra, köyümüzde 13 Bin Kovandan, yılda 100 Ton Bal üretilmektedir. Katkı koyanlara teşekkür ederim” dedi.

Şimdi, biz buradan soruyoruz, bu kıvrak zekalı muhtara. Bu işi, önce hayal edip sonra da, ÇİLEK seferberliğini başlatan ve yaptığı konuşmada “Cepleriniz Para ile dolacak diyen, binlerce adet çilek fidesini, bedava dağıttıran, üst örtüsü de dahil olmak üzere, her türlü yan desteği de sağlayan, Büyükşehir Belediye Başkanı HÜSEYİN SÖZLÜ’nün adını neden anmadın? Gıyabında da olsa, ismen kendisine neden teşekkür etmedin?

Haber: Taner ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER