1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HASRET KALMIŞLARDI… POZANTI’LI MÜZİKLE COŞTU.

HASRET KALMIŞLARDI… POZANTI’LI MÜZİKLE COŞTU.
Bu haber 06 Ağustos 2018 - 15:54 'de eklendi ve 756 views kez görüntülendi.

HASRET KALMIŞLARDI… POZANTI’LI MÜZİKLE COŞTU.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Pozantı’ya gelişinin 98. Yıl dönümünde, Pozantılı’nın coşkusu, Toros Dağlarında dalga, dalga yankılandı. Bu onurlu sosyal etkinlikte, Mustafa Çay farkını fark ettirdi. Belediyeden yaptırdığı devamlı anonslarla, hem gündüz ki törenlerin, hem de akşam Atatürk Kültür Merkezi önündeki, müzik şöleninde Pozantılı, hasret kaldığı müzik ve eğlenceyi, Çay’ın organizasyonun yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de, hem destek, hem de katılımı ile, bir güzel gece geçirmiş oldular.Saat 18.00’den itibaren, kafileler halinde, Pozantı’nın çeşitli mahallerinden, Atatürk Kültür Merkezi önüne gelen, binlerce kişiye sandalyeler bile yetmedi. Ayakta kalmalarına rağmen, gecenin geç saatlerine kadar süren bu etkinlikte, Mustafa Çay’ın ve Hüseyin Sözlü’nün yaptığı konuşmalarda, büyük takdir topladı.

YEREL SANATÇILAR

Pozantı’nın en eski sanatçılarından Ünsal ve ekibinin, konseri Pozantı’lıları eskiye taşıdı. Mustafa Çay’ın, bu ekibe plaket vermesi ile de, coşku tavan yaptı.Devam eden gösterilerde, sanatçıların şarkılarına eşlik eden gençler, gönüllerince bir gün geçirdiler.Hasret kaldıkları, müzik ve eğlenceye doydular. Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, 22 aylık görev de bulunamayışından dolayı da, eksikliği hissedilen bu sosyal etkinliği de, geçmiş yıllarda olduğu gibi, Çay’la birlikte yaşamış oldular.Eğlence gecesi konser sonrası, atılan havai fişeklerle sona erdi.

Özel Haber

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER