1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HASTANENİN KENDİSİ HASTA İMİŞ…

HASTANENİN KENDİSİ HASTA İMİŞ…
Bu haber 17 Haziran 2019 - 10:38 'de eklendi ve 813 views kez görüntülendi.

“Bir Dokunduk, Bin Ah İşittik”
HASTANENİN KENDİSİ HASTA İMİŞ…

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL)

Geçen haftaki yayınlarımız arasında yer alan, Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi ile ilgili, “ SAĞLIK KURULUŞUNDA, SAĞLIKSIZ GELİŞMELER” başlıklı haberimiz, Pozantı’da adeta bomba gibi patladı.
Gazetemizin, sanal ortam adresi olan, www.pozantigazetesi.com.tr ’de de, tıklanma rekoru kıran bu habere Pozantı’lının ne kadar çok ihtiyacı olduğunu da, böylece görmüş olduk.

MERCEK ALTINDA

Yanı sıra, çok sayıda okuyucumuz bizzat telefon açarak, 80. Yıl Pozantı Devlet Hastanesi ile ilgili yayınlarımızdan dolayı, bizleri kutladılar. Devamını getirmemiz konusunda da, rica da bulundular.Bu sağlık kuruluşunu, sadece bir haberle bırakmayacağımız gibi, hastaneyi de devamlı mercek altında tutacağız.

TAKİPÇİSİYİZ

Sağlık, yaşamın birinci vaz geçilmezidir. Böylesi önemli bir konuda, görevlilerin yapacağı bir hata, yanlış teşhisler veya umursamazlık sonucu meydana gelen olaylardan, asla dönüş olmayacağını, hepimiz gayet iyi biliyoruz.Ancak, bu kontrol sadece bizim gayretimizle olmaz. Hastanede meydana gelebilecek olan olumsuzlukların, bizlere bildirilmesi halinde, bizzat takipçisi olacağımız gibi, gazetemiz sütunları aracılığı ile, yetkilileri görev davet edecek olup, gelişmeleri de kamuoyuyla paylaşacağız.

İL’E BAĞLANMALI

Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesinde, yaşanmakta olan olumsuzlukların çözümü konusunda yaptığımız bir araştırma, bizi ilginç bir çözüm önerisi ile, karşı- karşıya getirdi. Adana’nın, diğer bazı ilçelerinde olduğu gibi, bu sağlık kuruluşunun da, Adana İl Sağlık Müdürlüğünü bağlanması halinde, sorunların kendiliğinden çözümleneceği bilgisine ulaştık.

ROTASYON UYGULANMALI

Buna göre, hastanenin tüm kadroları, Adana İl Sağlık Müdürlüğünün Uzman Hekim ve sağlık personelinin yanı sıra, yine aynı konumdaki tecrübeli yöneticilerin hastaneye, rotasyon usulü ile atanması sonrası, yaşanmakta olan karmaşada, kendiliğinden sona erebilir imiş. Böylece, hastaneye huzur ve hizmet ortamı hakim olacaktır.Aksi takdirde, mevcut sistemin devamı halinde ise, kendisi hasta konumunda olan Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi, önce komaya girecek, sonra da can çekişe -çekişe ölüp gidecektir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER