1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HAYATLARINI ATATÜRK’E ADAMIŞ İKİ EĞİTİMCİ:“NURTEN- ERTAN MERSİN”

HAYATLARINI ATATÜRK’E ADAMIŞ İKİ EĞİTİMCİ:“NURTEN- ERTAN MERSİN”
Bu haber 06 Eylül 2021 - 11:21 'de eklendi ve 726 views kez görüntülendi.

HAYATLARINI ATATÜRK’E ADAMIŞ İKİ EĞİTİMCİ:“NURTEN- ERTAN MERSİN”

Atatürk ve İlkelerini anlayarak, yaşayarak öğrenip, bunu gelecek nesillere aktarmak, öyle kolay bir iş değil. Yaşamlarında ve eğitimcilikte, bu konuda önder bir çift var. Nurten- Ertan Mersin.

Karı- koca, Atatürk ve Devrimleri ile ilgili, onlarca kitabı okuyarak, ömürlerinin bitmeyen dersini öğrenmeye devam ederken, aldıkları notlarla da, öğrencilerine Atatürk sevgisini,  onların yüreklerine kazıyarak, aydın bir neslin yetişmesine önder olan, Nurten- Ertan Mersin çiftinin,  yaşamlarının büyük bir bölümü de, Pozantı’da geçiyor.

Alpu Mahallesindeki yayla evlerinde, yılın sekiz ayını geçiren Mersin çifti, oturdukları sitedeki evlerini, Bayrak ve Atatürk posterleri ile  donatıp, bu konuda da örnek olmayı sürdürüyorlar.

Ulusal Günlerimizde ellerindeki Bayraklarla, büyük bir coşku ve çocuksu bir heyecan  içerisinde,  Alpu sokaklarını dolaşarak, mahalle halkına da Atatürk sevgisini aşılama yolundaki heyecanlarını, vatandaşlarla paylaşıyorlar. Nurten – Ertan Mersin çiftinin, değişmez bir başka özellikleri ise sonradan değil, hayatlarının bütün safhalarında, CHP ve ALTI OK’un sevdalısı olmalarıdır.

Milli günlerimizin yıl dönümlerinde, Pozantı’daki tüm törenlere, ellerinde bayrakları ile iştirak eden, eğitimci Nurten- Ertan Mersin, geçtiğimiz hafta Cuma gün,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Pozantı ziyaretinde de ön safta, yerlerini alarak  CHP’ye olan,  çıkarsız ve beklentisiz sevgilerini, devam ettirmeyi sürdürüyorlar.

Gazetemiz Bürosuna da bir ziyarette bulunan Mersin çifti, İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’ın 1995- 2001 yılları arasında sürdürdüğü, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığında  Adana’da düzenlediği,  tüm Ulusal gün törenlerinde, hazır bulunmuşlardı. Büromuz ziyaretinde, bu üçlü yine eski günleri heyecanla anarak, Atatürk sevgisini yüreklerinde bir kere daha bayraklaştırarak,  eski günleri yad ettiler. Bir de hatıra fotoğrafı çektirerek,  düşünce,  tavır ve icraat birlikteliklerini de, böylece ölümsüzleştirdiler.

( Yorum Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER