1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HAYRETTİN KIYMET’E YENİ GÖREV

HAYRETTİN KIYMET’E YENİ GÖREV
Bu haber 07 Şubat 2022 - 15:04 'de eklendi ve 495 views kez görüntülendi.

HAYRETTİN KIYMET’E YENİ GÖREV

Pozantı Ak Parti Teşkilatında, bir dönem Yönetim Kurulu Üyeliği yapan, iş insanı Hayrettin Kıymet,  Partisinin Genel Merkezince kendisine verilen yeni bir görev sonrası, tekrar aktif siyasetin içinde yer almaya başladı.

Kısa adı EKM olan, Engelli Koordinasyon Merkezi Pozantı İlçe Başkanlığına getirilen Hayrettin Kıymet, bu konuda şunları söyledi:

“Partimizce, engelli ve yaşlılara yerinde hizmet için, Adana Milletvekillerimizden, Genel Başkanı Yardımcımız ve Sosyal Politikalar Başkanı Sayın Jülide Sarıeroğlu Hanımefendi  Başkanlığında, iki yeni birim oluşturuldu. Bunlardan birisi, kısa adı “EKM” olan Engelli Koordinasyon Merkezidir. Diğeri ise, yine kısa adı “YKM” olan Yaşlılar Koordinasyon Merkezidir. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Jülide Sarıeroğlu Hanımefendinin, tensip ve onayları ile ben bu hizmet kuruluşlarından EKM’nin, Pozantı İlçe Başkanlığına getirildim. Bu vesile ile, kendilerine  teşekkür ediyorum.  

Ben bu hizmetleri, ünvanım olmadan da zaten yapıyordum. Bundan böyle, Adana Sosyal Politikalar İl Başkanımız Sayın Emine Karaköse’nin koordinatörlüğünde,    EKM Adana İl Başkanımız Sayın Halime Keser, Ak Parti İlçe Başkanımız ve Teşkilatımızla birlikte, çalışmalarımızı  ev ziyaretleri ile genişleterek, vatandaşlarımızla buluşacağız. Hizmete ihtiyacı olan, Engellilerimizi ve eksikliklerini tespit ederek, kendilerine yardımcı olacağız” dedi.   ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER