1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Hedefim 600 BİN Oy Almak

Hedefim 600 BİN Oy Almak
Bu haber 20 Kasım 2017 - 12:20 'de eklendi ve 857 views kez görüntülendi.

Çetin’den Büyükşehir için hodri meydan

Hedefim 600 BİN Oy Almak

2.Uluslararası Çukurova Karikatür Festivali’nin bilgilendirme toplantısında, başkanlık makamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu belirterek, iddialı açıklamalarda bulundu.

Festival bilgilendirmesi için bir araya geldiği basın mensuplarıyla sohbet eden Başkan Çetin, tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözettiklerini vurgulayarak, belediyenin borcunu artırmadıklarını, aksine azalttıklarını da söyledi.

Adanalının, yaptıkları hizmetin farkında olduklarını söyleyen Başkan Çetin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildiği takdirde rakiplerine büyük farklar atacaklarını iddia ederek, “Daha önceden belirlediğim 600 bin oyu, 650 bine çıkardım. Hodri meydan. 650 bin oyun altında oy alırsam kendimi başarısız sayacağım” diye konuştu.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER