1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HEDEFİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HİZMETTİR

HEDEFİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HİZMETTİR
Bu haber 11 Kasım 2019 - 8:53 'de eklendi ve 659 views kez görüntülendi.

Başkan Şenol Eroğlu: “Meclis Toplantısını Değerlendirdi”

HEDEFİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HİZMETTİR

CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Kasım Ayı olağan meclis toplantısı ile birlikte, artık önemli bir mazereti olmaması halinde, bu alışkanlığını gelenekselleştirecek.

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz ile, MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç’in başlattığı katılım geleneği, bundan böyle CHP’li Eroğlu’nun da iştiraki ile, adeta üçlü zirveye dönüşecek.

ÜYELERİM İSTEDİ.

Bu yeni oluşumla ilgili olarak CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu şu açıklamayı yaptı:

“ Daha önce, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım, diğer İlçe Başkanlarının, Meclis toplantılarına  sürekli katılım sağladıklarını ve bunu gelenek haline getirdiklerini  ısrarla söyledikleri için, bende Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın ricası ile, artık toplantılara katılacağım.

SORULARI NOT ALDIM

Belediye yasası gereğince, meclis üyelerinin dışındaki konuşmacılar, gündem maddelerinin bitimi sonrası, dilek ve temenniler bölümünde söz alırlar. Toplantı boyunca gündem maddeleri ile ilgili yapılan görüşmeleri not aldım.  Toplantı bitimi sonrası da yapılan konuşma ve görüşmelerle ilgili olarak, düşüncelerimi ve önerilerimi, aşağıdaki şekilde paylaştım.

ÖNERİLER

Belediye Başkanımız yaptığı açıklamalar da, Hamidiye Köprüsünün  genişletilmesi ile ilgili, konuya değindi. Karayollarından talep yazısının olumsuz geldiğini bildirdi. Belemedik’le ilgili, geçen hafta yapılan festivalin tepkileri, son derece olumlu idi. Bende,  bu konuda aynı görüşte olup, Sayın Başkana  teşekkür ediyorum.

AKÇATEKİR

Belediye Başkanımızın Akçatekir Yaşam Parkı ile ilgili bilgiler de son derece net idi.  Bu açıklamadan öğrendiğimize göre Yaşam Parkı, 500 Bin TL hibe kredi ile başlamış olup, doğrudan temin ile, işlerin sürdürülmekte olması da, olumlu bir gelişme. Bende, Büyükşehir Belediyemizin, hem Belemedik, hem de Akçatekir Yaşam Parkı ile ilgili,  yapabileceği destekleri araştırarak   yardımcı olacağımı Sayın Başkanımıza ilettim.

PARKE TAŞI

Başkanımız Sayın Mustafa Çay’ın açıklamaları arasında yer alan, bir diğer önemli konu ise, Büyükşehir Belediyemizce gönderilen, 2 Bin Metre Kare parke taşının, Pozantı Belediyesi ekiplerince, Yenikonacık, İmam Hatip Okulu çevresine ve Akçatekir Mahallesine, Pozantı Belediyesi işçileri aracılığı ile, döşeniyor olması da, yine çok olumlu bir koordinasyondur.”

HİZMET BİNASI

CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, geçtiğimiz toplantıdan itibaren, izlemeye başladığı Belediye Meclisi olağan toplantısındaki, gündem maddeleri ile ilgili olarak, yaptığı açıklamalarla ilgili olarak şunları söyledi:

Belediye Başkanımız  Sayın Mustafa Çay’ın, Akçatekir Hizmet Binasının mülkiyet sorunu ile ilgili olarak, yaptığı açıklama ile konuyu öğrenmiş olduk. Akçatekir Belediye Binası, Pozantı Belediyesinin olup, bu konudaki gelişmeler, Pozantı Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çay ile, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, karşılıklı görüşerek, olumlu bir sonuca bağlayabilirler. Bizde bu konuda, elimizden gelen destek ve katkıya hazırız.” Dedi.

KÖRKÜN SUYU

CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu Partilisi Meclis Üyelerinden Seyhan İnce’nin, Körkün Suyunun Karakışlakçı civarında, bir baraj içerisinde toplanarak, Konya ‘ya içme suyu olarak taşınacak olması ile ilgili olarak, tepkilerini şöyle dile getirdi:

“ Bu konuda,  Belediye Meclisimizden bir komisyon kurularak, konunun takipçisi olunmasının gerekliliğine, bizde olumlu olarak bakıyoruz.  Bu suyun, Pozantı’mız sınırları içerisinde kalması konusunda da, her türlü desteğe hazırız. Millet Vekillerimiz aracılığı ile de, konuyu meclise taşıtacağız. İktidar partisinden de aynı desteği bekliyoruz” dedi.

KAYMAKAMI ZİYARET

CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu Meclis öncesi, Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan’ı, CHP’li Üyeler Nuri Akkaya, Seyhan İnce, Ahmet Sarıaslan ve Bekir Gumru ile birlikte ziyaret ettiklerini, Büyükşehir belediyesinin Pozantı merkezi ve kırsal kesimde  sürdürdükleri çalışmalar ile olarak bilgilendirdiklerini belirterek şunları söyledi:

“ Bu olumlu tabloyu, sonuna kadar sürdürme kararlılığındayız. Önemli olan, birlikteliğimiz ve huzurumuzdur. Sayın Kaymakamın, bizleri aynı duygular içerisinde, sıcak ve samimi karşılaması da, başlattığımız bu hizmet işbirliğinin, son derece olumlu olacağı yolunda ümitlendirdi. Kendisine, vatandaşlardan aldığımız istek ve talepleri de, bu ziyaretle iletme fırsatını bulduk. Aynı şekilde, Sayın Kaymakamımızın da önerileri aldık.” dedi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER