1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HELAL OLSUN DEMİRDELEN KARDEŞLERE

HELAL OLSUN DEMİRDELEN KARDEŞLERE
Bu haber 30 Nisan 2017 - 10:59 'de eklendi ve 1.076 views kez görüntülendi.

Üç Kız Kardeşin Süper Başarısı

HELAL OLSUN DEMİRDELEN KARDEŞLERE

Yıl 2002 bir genç kız Pozantı’da, bir İLK için harekete geçtiler.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarlık binasının hemen yanında kendi işyerleri olan “ Çiğdem Kuaförü hizmete açtılar. Yine bir ilk olarak Adana’nın ünlü Kuaförlerden ve geçtiğimiz yıllarda aramızdan ayrılan Halil Gümüşgerdan’ı usta yönetici olarak işin başına getirdiler. Yanında Demirdelen kardeşler adeta çırak olarak, çalışmaya başladılar. Yılmadılar. Erinmediler.

Pozantı’nın karlı ve ayazlı KIŞ’larında, YAZ’ın ise, tozlu sıcağında, dur durak bilmediler. uykunun tadına varamadılar. Ama, bir Sindirella misali zarafetleri ile, sahibesi oldukları. “ Çiğdem Kuaförü her geçen gün zirveye taşıdılar. Abla olan, Sibel Demirdelen, kız Kardeşleri Büşra ve Çiğdem ile, “ Zor’u” adım, adım, başardılar.Evlendiler. Soyadları değişti. Ama, kardeşlik ve iş bağları asla değişmedi. İlkgünden daha fazla birbirlerine sıkı, sıkıya sarıldılar. Ve Pozantı’ya “ Örnek iş kadınları oldular.

YENİ VE BÜYÜK HAMLE

Bu üç kardeş, geçtiğimiz günlerde Pozantı’da yeni bir “ İLK’i” daha gerçekleştirdiler.Pozantı’lı bayanların, büyük bir eksikliğini hissettikleri, “ Lazerle Epilasyon Merkezini hizmete soktular. Amaçları tabiki ticaretti. Ama ilkeleri ise müşteri memnuniyeti idi.

Ve kısa zamanda da Pozantı’lı bayanların ilgi odağı oldular. Açılışlarında ise marka olduklarını bir kere daha kanıtlarken açılışlarına başta Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, yaptığı konuşma ile teyit etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin de yaptığı konuşma ile bu genç girişimci bayanları tebrik ederek takdirlerini belirtti.

Ailenin akrabası olan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Musa Ulu’da bu mutlu günde genç girişimcileri yalnız bırakmayarak takdirlerini dile getirdi. Açılışta çok sayıda katılımcılar arasında göze çarpanlar ise her siyasi oluşumdan olan. Temsilciler idi. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bu üç bayan girişimciyi tebrik ediyor. Hayırlı işler diliyoruz.

Haber Hayriye Eroğlu

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER