1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HENTBOLCU KIZLARIMIZ GURUR KAYNAĞIMIZ

HENTBOLCU KIZLARIMIZ GURUR KAYNAĞIMIZ
Bu haber 08 Ocak 2018 - 11:05 'de eklendi ve 1.542 views kez görüntülendi.

HENTBOLCU KIZLARIMIZ GURUR KAYNAĞIMIZ

Atatürk Orta Okulu Kız Hentbol Takımı sadece, Pozantı’nın değil Adana’nın da gururu oldu. Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Gecekuşu tarafından, çalıştırılan Hentbolcu kızlarımız 2017 -2018 Eğitim Öğretim yılında, Adana’da düzenlenen ve 64 takımın katılımı ile yapılan, Hentbol Müsabakalarında, Adana İkincisi oldular. Ve Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandılar.

Bu başarı sonrası, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir’i ziyaret eden, Hentbol Kız takımını, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız da yalnız bırakmayarak, Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Gecekuşu, Mustafa Bakırcı da, bu ziyarette maddi ve manevi desteklerinden dolayı, Kaymakam Tengire teşekkür ettiler. Kaymakam Tengir de, yaptığı cevabı konuşmada, Atatürk Orta Okulu Kız Hentbolcularının, aldıkları soncun sadece Pozantı için değil, Adana için de, gurur kaynağı olduğuna inandığını, kendilerinden oynayacakları Türkiye Finalleri karşılaşmalarında da, aynı başarıyı beklediğini sözlerine ekledi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER