1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HIRSIZLIK ÇETESİNE SUÇÜSTÜ OPERASYONU

HIRSIZLIK ÇETESİNE    SUÇÜSTÜ OPERASYONU
Bu haber 20 Haziran 2022 - 10:28 'de eklendi ve 470 views kez görüntülendi.
  4 Kişi Tutuklandı.
HIRSIZLIK ÇETESİNE SUÇÜSTÜ OPERASYONU
 Adana’nın Pozantı ilçesinde kamyon, TIR parkı ve dinlenme tesislerinde, farklı günlerde hırsızlık yapan 4 kişilik çete, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suçüstü yakalandı.

Pozantı Medya Haber Sitesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  D-750 karayolu üzerinde bulunan lokanta, kamyon ve TIR parkının yanı sıra, şehirlerarası yolcu otobüslerin mola verdiği dinlenme tesislerinde, farklı zamanlarda alınan hırsızlık ihbarıyla ilgili çalışma başlattı.

Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, hırsızlık konularıyla alakalı yapılan çalışmada, tespit edilen bir araç takibe alınmış ve takip sonucu durdurulan araçta B.Y., E.K., S.E., ve K.G., yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan incelemelerde, şahısların çok sayıda hırsızlık kaydı ve aranmaları mevcut olup, hırsızların ceplerinden toplam 10 adet telefon bulundu. Devam ettirilen incelemeler de,  4 telefonun sahipleri belirlenerek, bahse konu telefonlar kendilerine teslim edildi. Ekipler, diğer 6 telefon ile ilgili çalışmalarını yürütürken, 4 şahıs adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı, şahısların ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Mahkeme ise 4 şahısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. ( Pozantı Medya)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER