1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HOŞ KARŞILANMADI SAYIN BAŞKAN

HOŞ KARŞILANMADI SAYIN BAŞKAN
Bu haber 27 Nisan 2020 - 12:06 'de eklendi ve 761 views kez görüntülendi.

HOŞ KARŞILANMADI SAYIN BAŞKAN

Atatürk’ün, 100 yıl önce 23 Nisan 1920’de, vatan henüz işgal altında olup, Millet olarak  Kurtuluş Savaşı vermekte iken, açılışını yaptığı  Türkiye Büyük Millet Meclisinin, bu anlamlı yıl dönümünü virüs salgını nedeniyle,  başta çocuklarımız olmak üzere Milletçe  geniş etkinliklerle kutlayamamanın, üzüntüsünü yaşıyoruz.

Böylesi anlamlı bir günün yıl dönümünde, Pozantı’da da yapılan çelenk koyma töreninde, Pozantı’lının oyları ile üç dönemdir  seçilmiş olan, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın bulunmayışı, hem dikkat çekti. Hem de üzdü. Başkan Çay’ın, ulusal günlerimize verdiği değer ve yayın yolu ile koyduğu katkılar, her zaman takdir edilmiştir.  

Ancak, kendisinin bir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Pozantı Belediye Meclisinin de Başkanı olarak, hiçbir mazereti kabul edilmeyecek  olan, bir davranış içerisinde  katılmayışı konusundaki hassasiyetsizliği, asla hoş olmamıştır. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bu konudaki tavrından dolayı,  Pozantılı adına duyduğumuz üzüntüyü, kamuoyuyla paylaşıyoruz.  ( Haberin Yorum: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER