1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HÜSEYİN SUNGUR’UN ACI GÜNÜ

HÜSEYİN SUNGUR’UN ACI GÜNÜ
Bu haber 21 Ocak 2019 - 8:17 'de eklendi ve 1.031 views kez görüntülendi.

HÜSEYİN SUNGUR’UN ACI GÜNÜ

Adana Basının, ilkeli ve dik duruşundan ödün vermeyen meslektaşlarımızdan, biri olan, Günaydın Gazetesinin Spor Müdürü Hüseyin Sungur, Ağabeyini kaybetmenin acısı ile, sarsıldı.

Henüz, 56 yaşında olan Süleyman Sungur, geçen hafta gece geç saatlerde, gribal enfeksiyon teşhisi ile, hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tıbbi müdahalelere rağmen, Süleyman Sungur hayata tutunamayıp, geride derin acılar bırakarak, bu dünyadan göçtü.

Hiç beklemediği bir anda, ağabey acısı ile sarsılan ve ancak yapılan iğnelerle ayakta kalabilen Hüseyin Sungur’un acısı, basın camiasında da kısa sürede duyuldu. Meslektaşları tarafından da, çok sevilen ve bu acılı gününde hiç yalnız bırakılmayan Hüseyin Sungur, Abisinin Buruk Mezarlığındaki cenaze defin töreninde de, ayakta durmakta güçlük çekti.Bu acı kaybından dolayı arkadaşımız Hüseyin Sungur’a, geride bıraktığı ailesine ve dostlarına Başsağlığı, Merhum Süleyman Sungur’a, Yüce Allah’tan Rahmet diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER