1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İBRAHİM DOĞAN’A İADE-İ İTİBAR

İBRAHİM DOĞAN’A İADE-İ İTİBAR
Bu haber 31 Aralık 2018 - 9:32 'de eklendi ve 1.108 views kez görüntülendi.

İki Yıllık “SİYASİ ARA” Sona Erdi.

İBRAHİM DOĞAN’A İADE-İ İTİBAR

İbrahim Doğan ismi, sadece Pozantı’da değil başta, Adana olmak üzere, pek çok yerde bilinen, tanınan, aşina bir sima.
Adana – Pozantı otobanı arasında, işletmekte olduğu, Doğan Konaklama Tesisleri ile İŞADAMLIĞININ yanı sıra, SİYASİ KİMLİĞİ ile de bilinen İbrahim Doğan, kendisine kurulan hain bir kumpas sonrası, bir süre tutuklu kaldıktan sonra, toplam iki yıl süre ile ayrı kaldığı, aktif siyasete YASALARIN İADE-İ İTİBAR KARARININ yanı sıra, seçildiği Büyükşehir ve Pozantı Belediye Meclis Üyeliklerine de, geri döndü.

ÜNAL’A AÇIKLAMA

Yeni yılın, ilk meclis toplantısı olacak olan, 3 Ocak 2019 Perşembe gün, Pozantı Meclis Üyeliğine tekrar başlayacak olan İbrahim Doğan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’la, duygularını şöyle açıkladı:

İNANCIMI YİTİRMEDİM.

“Bana yapılan asılsız iftiraların, dört ay boyunca, özgürlüğümü kısıtlamasına rağmen, yargıya ve adalete olan inancımı, hiç bir zaman yitirmedim.
Çünkü, ben suçsuzdum. Aynı şekilde, seçilmiş olduğum, Pozantı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliklerinin de, tekrar bana geri verileceğine, inanıyordum. Sonuçta, ne inançlarımda, ne de beklentilerimde, yanılmadım.
Bu karar ile, adalete, yargıya ve mensuplarına olan güvenimde asla sarsılmamıştır. Kendilerine, teşekkür ediyorum” dedi.

GELİŞMELER

İbrahim Doğan, Belediye Kanun, 47. Maddesi uyarınca, 24-10-2016 tarihli onayı ile, görevinden uzaklaştırıldı ve tutuklandı. Yargılama sürecinin, “ BERAATLA” sonuçlanması sonrası, mahkemelere verdiği dilekçeler ile, görevine iadesi uygun olacağı belirtilmiştir.
Devam eden yazışmalar sonrası, İbrahim Doğan’nın, Belediye Meclis Üyeliğine iadesi Kaymakamlıkça, kendisine tebliğ edilmiştir. Bu iade kararı gereği, Pozantı Belediyesi de, İbrahim Doğan’ı, yaklaşık iki yıldır ayrı kaldığı Belediye Meclisi görevine iade edildiği yazısını 27.12.2018 Tarihi itibarıyla, kendisine tebellüğ etmiştir.
İbrahim Doğan’nın yerine, Meclis Üyeliğine KAYYIM olarak atanan, Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölgenin de, bu süre zarfında sürdürdüğü, KAYYIMLIK görevi de sona ermiştir.

BAŞKA YERE GİTMEM

İbrahim Doğan, Gazetemize yaptığı açıklamayı aşağıdaki şekilde sürdürdü:
“Ben, Ak Partiliyim. Aynı zamanda, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın da, ömürüm boyunca sürecek olan, bir hayranıyım.
Kuruluşundan itibaren, görev almaktan büyük onur duyduğum ve her seçimde, açmış olduğum, seçim bürolarının yanı sıra, çevremle birlikte maddi ve manevi katkı da, bulundum. Ak Partinin, hizmetinde olmaya devam edeceğim.” dedi.

TEŞEKKÜR

İbrahim Doğan, açıklamasının son bölümünde, kendisinin en büyük destekçisi olan, ailesi başta olmak üzere, dostlarına, sevenlerine, kendisine inanlara, teşekkür ederek, “ Hiç kimsenin, şahsıma olan inancını boşa çıkarmadım. Ne başım eğri gezdim, ne de bana inanları, hüsrana uğratmadım. Herkese teşekkür ediyorum” dedi. ( Özel Haber: Tamer ÜNAL)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER