1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İbrahim İspaha’yı Kaybettik

İbrahim İspaha’yı Kaybettik
Bu haber 29 Eylül 2022 - 15:10 'de eklendi ve 474 views kez görüntülendi.

İbrahim İspaha’yı Kaybettik

Mesleğimizin duayen gazetecilerinden ve aynı zamanda Ülkü Ocakları kökenli olup, Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Merkezi ve Adana Teşkilatının eski ve önemli isimlerinden  ve Türkgün Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi İbrahim İspaha, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak, tedavi görmekte olduğu hastanede, hayata veda etti.

Türk Milliyetçiliği ilkelerinden, hiçbir şekilde taviz ve ödün vermeyen, evli ve iki çocuk babası İbrahim İspaha, aynı zamanda geniş bir dost çevresine de sahip idi.

Vasiyeti üzerine, Kozan’da toprağa verilen İbrahim İspaha’nın cenazesine, başta  Milliyetçi Hareket Partisi  Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın yanı sıra,  çok sayıda siyasetçi ve iş dünyasından tanınmış isimler de, İbrahim  İspaha’ının cenazesine katılım sağladılar.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, meslektaşımız ve arkdaşımız Merhum İbrahim İspaha’ya Yüce Allah’tan Rahmet, ailesine, dostlarına, sevenlerine ve Milliyetçi Hareket Partisi camiası ve TÜRGÜN Gazetesine başsağlığı diliyoruz. ( Haber Merkezi)    

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER