1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İBRAHİM ÖZDİŞ “ASLI GİBİ SADE”

İBRAHİM ÖZDİŞ “ASLI GİBİ SADE”
Bu haber 02 Nisan 2017 - 14:57 'de eklendi ve 977 views kez görüntülendi.

Bazlama çevirdi, tulumbadan su çekti

İBRAHİM ÖZDİŞ “ASLI GİBİ SADE”

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekilleri arasında, en kıdemli konumda bulunan İbrahim Özdiş, yaptığı tüm gezilerde, samimi ve sıcak kanlı davranışlarının yanı sıra, aslını hiç bir zaman unutmayan tavırları ile de her zaman ilgi odağı olmayı sürdüren, ender, bir o kadar da başarılı bir siyasetçi.

İbrahim Özdiş’in, bu dönem ki Milletvekilliği “İLK” değil. Kendisi 1991 yılında, yapılan bölgeli genel seçimde, o dönem adı Sosyal Halkçı Partisi olan, SHP’den, Adana’nın 2. Bölgesi olan Seyhan’dan TEK milletvekili olarak, genç yaşta Parlamentoya giden politikacı ünvanına sahip.

Özdiş Milletvekilliği bitiminde, yine partisinden hiç bir şekilde kopmayarak ve bir görev beklemeksizin hizmet aşkı ile Sosyal Demokrat kimliğini Cumhuriyet Halk Partisi’nde sürdürdü.

İbrahim Özdiş, 2016 yerel seçimlerinde teşkilat yoklaması ile ön seçimde az farkla 2. sırayı aldı. Ve sonrasında yapılan genel seçimlerde de yine 2. sıradan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitti.

Vekil Özdiş, yaşamındaki sadeliğini, milletvekilliğindeki mücadeleci ruhu ile birleştirerek, kendisinin ve de partisinin önergelerine sahip olma konusundaki yürekli tutumu ile hep ön sıralarda yer almayı sürdürüyor.

Bu özelliklerini siyasetçi- vatandaş ilişkilerinde de aynı sadelikle sürdürmekte olan, İbrahim Özdiş, referandum çalışmaları kapsamında, Pozantı’nın Kamışlı- Yazıcak Mahallesi’nde, konuk olduğu, Fatma Kapuz’un evinde Kuzine üzerinde bazlama çevirerek misafirlere ikram etti. Daha sonra da bahçedeki tulumbadan hem su içti, hem de elini yüzünü yıkayarak çocukluk günlerini, anılarını tazeledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER