1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İKİ GÖZLE GİRDİM TEK GÖZLE ÇIKTIM.

İKİ GÖZLE GİRDİM TEK GÖZLE ÇIKTIM.
Bu haber 11 Ekim 2021 - 10:02 'de eklendi ve 645 views kez görüntülendi.

İKİ GÖZLE GİRDİM TEK GÖZLE ÇIKTIM.

Hayatın, insanlara ne zaman, neyi getireceği hiç belli olmuyor.  En iyi gününüzde olduğunuzu zannettiğiniz bir anda, meydana gelen bir aksilik, dünyanızı karartır.  Umutlarınız tükenir, Yaşamdan zevk almaz hale gelirsiniz. Ben de böyle bir olayı, geçtiğimiz Eylül Ayı içerisinde yaşadım.

Adana’da, bir Devlet Hastanesinin Uzman Göz Doktorlarından birinden, sanal ortam aracılığı ile bir randevu alarak, gözlerimi muayene ettirmek istedim. Şimdilik, ismi bende saklı bulunan bu bayan Göz Hekimi, yaptığı kontrol sonrası, bana gözlük verme yerine, katarak ameliyatı olmamı önerdi.  Artık, çok basit hale gelmiş bulunan bu cerrahi göz operasyonunu, tereddüt etmeden kabul  ettim. Belirtilen günde de, ameliyat için ilgili hastaneye geldim. Ancak yapılan göz ameliyatı sonrası, sol gözüm adeta göremez hale geldi.  Ameliyatı yapan bayan hekim, bunun geçici olduğunu ve bir gün hastanede, gözlem altında kalmam gerektiğini belirtti. Onu da kabul ettim.

Ertesi gün yaptığı kontrolden sonrası, üç gün sonra tekrar gelmemi ve verdiği ilaçları gözüme damlatmamı söyledi. Bu süre zarfında söylediklerini aynen uyguladım. Ama, sol gözümde görme ile ilgili hiçbir gelişme olmadı. Bu beklemediğim gelişme, beni mutsuz kılmaya ve tedirgin etmeye başladı.  Üç gün sonra gittiğim kontrolde ilgili bayan hekim, yaptığı muayeneden sonra, bu defa da 15 gün sonra gelmemi önerdi. Kendisine, göremediğimi söylememe rağmen, bunun geçici olacağını, kendinden emin olmayan bir ifade ile belirtti. Ben, kendisine inanmadım.  Bir dostum aracılığı ile, Çukurova Göz Hastanesine gittim. Buradaki, Uzman Göz Hekimi Op. Dr. Ahmet Şimşir’e, Devlet Hastanesinde yaşadığım olumsuz cerrahi operasyonu anlattım. Kendisi, gözümü dikkatle kontrol etti. Görüp göremeyeceğim konusunda da, kesin bir açıklamanın erken olacağını söyledi. Ve ikinci bir göz ameliyatı ile, sol gözüme mercek takılması gerektiğini belirtti. Bunu kabul etmem halinde de, verdiği göz ilaçlarını damlatarak,  üç gün sonraya göz ameliyatı için randevu verdi.

BAŞARILI OPERASYON

Op. Dr. Ahmet Şimşir, yaptığı başarılı göz ameliyatı ve sonrasında da, uyguladığı tedavi ile,  görmekten umudumu kestiğim gözüme,  beni yeniden kavuşturdu. Devamındaki kontroller sonrasında da, sol gözüm giderek daha net görmeye başladı.

Bu gelişme, beni hayata yeniden bağladı.  Kendisine ve Asistanı Gülben Uçak’a, Çukurova Göz Hastanesinin diğer personelinede, en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Bir diğer mesajım ise, iki gözle gittiğim devlet hastanesinden, tek gözle çıkmış olmamın, vicdani sorumluluğunu da taşıyıp taşımadığını bilmediğim ilgili göz hekimine tavsiyem, bana uyguladığı tedavi ve yaptığı ameliyatı, umarım bir başkasına da yaparak, onun hayatını karartmaz.

Geçirdiğim bu sıkıntılı dönemi,  yasalara taşıyıp taşımayacağım konusunda, henüz bir karar vermiş değilim.  Buradan önerim, hastanelere müracaat edenler doktorlarını  çok iyi seçmelidirler ki benim yaşadığım sıkıntıları kendileri yaşamasın. ( Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER