1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İL MÜFTÜSÜ TAŞCI POZANTI’YA GELDİ.

İL MÜFTÜSÜ TAŞCI POZANTI’YA GELDİ.
Bu haber 12 Haziran 2023 - 10:22 'de eklendi ve 389 views kez görüntülendi.

İL MÜFTÜSÜ TAŞCI POZANTI’YA GELDİ.

Pozantı İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi, yaptığı sosyal etkinlikler ile de, önemli çalışmalara imza atıyor. Dijital ortamı da çok iyi değerlendiren Müftü Ömer Ünverdi’nin, geçen haftaki sanal ortam paylaşımlarında aşağıdaki faaliyetler yer aldı:

İL MÜFTÜSÜ POZANTI’DA

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı geçtiğimiz hafta Pozantı’ya geldi. İlçe Müftülüğünde önce personel ile görüşen İl Müftüsü Taşcı, daha sonra camii imamları ile toplandı. Karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu. Mübarek Kurban Bayramı ile ilgili olarak, vekalet ve bağışlar konusunda, toplantıya katılanları bilgilendirdi. Sorulan soruları cevapladı.

İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi’de, Pozantı’daki ibadet yerleri başta olmak üzere, kurum içerisinde yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerle ilgili, bilgi sunumunda bulundu. 

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, yapılan çalışmalar ve veriline bilgilerden dolayı, İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi’ye ve personele  teşekkür etti.

ÜNVERDİ’DEN TEŞEKKÜR

Pozantı İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi, İl Müftüsü Mehmet Taşcı’nın ziyareti  ile ilgili olarak, aşağıdaki teşekkürü sanal ortamından paylaşt:

“Vekaletle Kurban konusunda İl Müftümüz Sayın Mehmet Taşcı, bizleri teşrif ederek, personelimize seminer verdi. Akabinde, Kaymakamımız Sayın Fatih Karamahmut Bey’i ziyaret ettik. Ayağına, ağzına sağlık. Kendilerine çok teşekkür ediyor, sağlık ve afiyet dolu, hayırlı uzun ömürler diliyoruz.

Vekaletle Kurban organizasyonu kapsamında da, TDV Pozantı Şubemize, cemaatimiz ilk bağışını çift olarak yaptı. Allah Teâlâ kabul eylesin. Hayırlı uzun ömür ve salih ameller niyaz ederiz.” dedi.

MİNİKLER BELEMEDİKTE

 Pozantı ilçe Müftüsü Ömer Ünverdi, sosyal etkinliklerle ilgili olarak yaptığı bir çalışmayı da, yine sanal ortamında aşağıdaki şekilde paylaştı:

“Pozantı İlçe Müftülüğü olarak,  4-6 Yaş Kur’an Kurslarımız için Belemedik’te 10. Yıl etkinliği düzenledik. Yavrularımız güzelce eğlendiler. Kaynaşıp tanıştılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”  dedi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER