1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İLÇE BAŞKANI ARISOY “AK PARTİ YÜKSELİŞTE”

İLÇE BAŞKANI ARISOY  “AK PARTİ YÜKSELİŞTE”
Bu haber 23 Nisan 2017 - 12:02 'de eklendi ve 1.086 views kez görüntülendi.

İLÇE BAŞKANI ARISOY

“AK PARTİ YÜKSELİŞTE”

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, referandumun bir parti meselesi olmadığını, ülkemizin geleceğinin oylandığını, vatandaşlarında, bu konuda, Ak Partiye duydukları güveni, 16 NİSAN referandumu ile, bir kere daha, kanıtladıklarını, belirterek şunları söyledi:

“Öncelikli olarak, EVET oylarının Pozantı’mız da, ülke genel oranın çok üstünde, %58 gibi bir artış ile, sonuçlanmasından dolayı, tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum.Aşağıdaki tablodan da görüleceği üzere, iki yerel seçim hariç, diğer tüm oylamalarda, Ak Partinin Pozantı’da, önemli yükselişler sağladığı, kendiliğinden ortaya çıkmaktadır.2009 Yerel seçimlerinde Pozantı’da, Ak Parti %33.20 oy alırken, seçimin galibi olan, MHP % 35.70 ile 1., CHP ise, %28.90 ile, 3. Parti olmuştur.2010 referandumunda ise, partimizin oy oranı, %56,75, 2011 Genel seçiminde bu oran, %48.50’ olmuştur.

2014 Yerel seçimlerinde ise, partimiz, %35.50 ile, 2. olmuş, MHP ise, %37.7 ile yeniden, Belediye Başkanlığını kazanırken, Cumhuriyet Halk Partisinin oy oranı ise, %24 olmuştur.Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise, partimiz Pozantı’da yine, %53.57 ile 1. Parti konumunda olmayı sürdürmüş, diğer iki partinin desteklediği adayın, aldığı oy ise, %44.54 kalmıştır.7 Haziran seçimlerinde ise, partimiz %45.4 oy oranı ile yine 1. parti olurken, MHP % 27.1 ile ikinci, CHP ise %21.2 ile üçüncü Parti olmuştur.

1 Kasım Genel seçimlerinde ise, partimiz %57.7 ile 1.’liğini korurken, MHP %22.9’la ikinci, CHP ise. %20.4’le üçüncü olmuştur” dedi.Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, referandum birlikteliği yaptıkları, MHP ile, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’la ilgili olarak da, görüşlerini şöyle özetledi.

“ Referandum süresi boyunca, Belediye Başkanımız Mahmut Sami Baysal ve MHP Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar ile birlikte, çok güzel bir üçlü oluşturduk. Bu birlikteliğimiz, süreç boyunca Pozantı’ya gelen tüm millet vekillerimiz tarafından da takdirle karşılanan bir tablo oluşturdu.

Pozantı’mıza ikinci defa gelen, Avrupa Birliği Bakanımız ve Adana Millet Vekilimiz, Sayın Ömer Çelik’in yaptığı konuşma sırasında da, gerek Belediye Başkanımız ve gerekse de, MHP İlçe Başkanımız Durmuş Taşpınar’ın, Ak Partililerle birlikte, platformda yer alarak görüntü vermeleri, mitingi izleyen, Pozantı’lılar ve Sayın Bakanımız tarafından da, büyük bir takdirle karşılanmıştır. Bu birlikteliğin sonucu da, Pozantı’da alınan Türkiye genelinin çok üstünde olan, % 58 aşan oy oranı ile de, sandığa yansımıştır. Bu vesile ile, tüm MHP camiasına da, teşekkürlerimi sunuyorum.

Artık referandum geride kaldı. Ak Parti Türkiye’yi, dünyanın kutup yıldızı yapma yolundaki, hizmet hamlelerini, artan bir heyecanla sürdürecektir. Bu konuda, tecrübe ve bilgisini sadece, ülkemize değil, dünyaya kabul ettirmiş liderimiz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ının şahsında, sürmeye devam edecektir.Sonuç olarak, tüm Pozantı’lı hemşerilerime “ EVET- HAYIR” farkı gözetmeksizin, teşekkür ediyor, şahsım ve partim adına da saygılarımı sunuyorum dedi.

 

Haber: TAMER ÜNAL

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER