1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İlçe Emniyet Müdürü Adana’ya Atandı.

İlçe Emniyet Müdürü Adana’ya Atandı.
Bu haber 07 Mayıs 2017 - 9:18 'de eklendi ve 1.214 views kez görüntülendi.

İlçe Emniyet Müdürü Adana’ya Atandı.

İRFAN UZAY’dan Veda Ziyaretleri

Yaklaşık dokuz aydır, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten İrfan Uzay’ın, kendi isteği üzerine, Adana Emniyet Müdürlüğü Ulaşım Şube Müdürlüğüne tayini çıktı.

İrfan Uzay, bu maksatla başlattığı veda ziyaretlerinde, Belediye Başkanlığına vekalet eden Murat Kutlu ile, makamında bir araya geldi. Tesadüfen orada bulunan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a da, veda etme fırsatını bulduğunu ifade eden, deneyimli Polis Müdürü İrfan Uzay, çocuklarının tahsili açısından, Pozantı’dan istemeyerek de, olsa ayrılmak zorunda kaldığını belirterek, “Bu güzel insanları ve bir doğa harikası olan, Pozantı’yı asla unutmayacağım” dedi.

Belediye Başkan vekili Murat Kutlu ise, yaptığı cevabi konuşmada, Pozantı ve Pozantı’lının, her zaman olduğu gibi, güvenlik güçlerinin yanında olmaya devam edeceğini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Yanı sıra, Pozantı Belediyesi ile olan ilişkilerimizde, hatıralarımda önemli bir yer tutacaktır. Bundan dolayı, Belediye Başkan Vekili Murat Kutlu şahsında, tüm personele ve sizin şahsınızda da, gazetenize teşekkür ediyorum”, diyerek veda ziyaretlerini sürdüreceğini ifade etti.İrfan Uzay’dan boşalan, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Yumurtalık İlçe Emniyet Müdürü, Umut Karaöz gelerek görevine başladı.Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, İrfan Uzay’a güle, güle, Umut Karaöz’e ise, hoş geldin diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Haber ve Foto: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER