1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İLETİŞİM BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE MUSTAFA YALINIZ ATANDI

İLETİŞİM BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE MUSTAFA YALINIZ ATANDI
Bu haber 25 Eylül 2023 - 11:24 'de eklendi ve 673 views kez görüntülendi.

İLETİŞİM BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE MUSTAFA YALINIZ ATANDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığında görev yapmaktayken, Başkanlığın 28.08.2023 tarihli Oluru ile, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğünde, Bölge Müdürü olarak görevlendirilen Mustafa YALINIZ, 04.09.2023 tarihinde görevine başlamıştır.

Mustafa YALINIZ, 2014 yılında Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünde başladığı çalışma hayatına, İletişim Başkanlığında devam etmektedir. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik görevini de yürütmüş olan YALINIZ, 1983 Ankara doğumlu, Yüksek Lisans mezunu, evli ve üç çocuk babasıdır. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER