1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İLK HAYIRLI OLSUN GAZETECİLERDEN

İLK HAYIRLI OLSUN  GAZETECİLERDEN
Bu haber 21 Mayıs 2017 - 12:19 'de eklendi ve 899 views kez görüntülendi.

İLK HAYIRLI OLSUN

GAZETECİLERDEN

Pozantı Belediye Başkanı, Mahmut Sami Baysal tarafından yaptırılan, yeni meclis toplantı salonunu, İLK hayırlayanlar ise, Belediye Meclis Üyelerinden önce, Gazeteciler oldu.

5 Ağustos Gazetesi Sahibi Yunus Aytekin, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi Yönetici Muhabiri Hayriye Eroğlu ve İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal, meclis salonuna İLK toplantının başlanması öncesi, birlikte girerek, hayırlamış oldular.

Başkan Mahmut Sami Baysal’ı da, Belediye’ye kazandırdığı, bu yeni eserden dolayı kutlayan Gazeteciler, bir istek olarak da, meclis toplantılarını, daha rahat izleye bilmek için, kendilerinin meclis üyelerinden ayrı bir yerde, bağımsız olarak konuşlandırılmasının, daha uygun olacağı görüşünüde ilettiler. Başkan Baysal’da, kendisinin de aynı düşüncede olduğunu belirterek, gelecek toplantı da bu düzenlemenin yapılacağını ifade etti.

Foto- Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER