1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İNCE’ye İNCE’den HATIRLATMA

İNCE’ye İNCE’den HATIRLATMA
Bu haber 08 Aralık 2019 - 16:14 'de eklendi ve 794 views kez görüntülendi.

İNCE’ye İNCE’den HATIRLATMA

Eğitim ve Öğretime 10 yıl önce, Çukurova Üniversitesine bağlı olarak başlayan, Pozantı Meslek Yüksek Okulunda, barınma sorunu başta olmak üzere, eğitimdeki, yetersizliklerin de eklenmesi ile, öğrenci sayısı her geçen yıl düşüşünü sürdürdü.

İki bölümden, dört bölüme çıkarılmasına rağmen, öğrenci sayısını artıramayan, Pozantı Meslek Yüksek Okulunun bu talihsiz gidişatı, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesinin Yayınları ile de, sık- sık kamuoyuyla paylaşılmış olup, yetkilileri de bu konuda duyarlı olmaya davet etmiş olmasına rağmen, ilgili ve yetkililer, sorunları çözümleyici olmadılar.
Geçtiğimiz hafta, Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan’a, çevreye duyarlılığından dolayı verilen teşekkür plaketinde, gündeme getirilen, Meslek Yüksek Okulunun bu olumsuz gidişatı ile ilgili konuşma ve açıklamalarda, Belediye Meclis Üyesi Seyhan İnce, soyadı ile bağdaşmayan, bir konuşma yaptı.
İnce, Kaymakam Muammer Sarıdoğan’a hitaben yaptığı konuşmada, Pozantı Meslek Yüksek Okulunun olumsuz gidişatı ile ilgili, yıllardır yazdığımız ve defalarca kamuoyuyla paylaştığımız ve yetkililere bizzat dile getirdiğimiz, olumsuzlukları göz ardı eder şeklindeki açıklaması, bizi fazlasıyla üzdü.

Pozantı Belediye Meclis Üyesi Seyhan İnce, çok dikkatli okurlarımızdan birisidir. Diğer pek çok konularda olduğu gibi, Meslek Yüksek Okulu ile ilgili yayınlarımızı da, zaman -zaman kendisiyle paylaşmış olup, bu konuda duyarlılığımızdan dolayı da, takdir hislerini bize iletmiştir.Seyhan İnce’nin, Kaymakam Muammer Sarıdoğan’a plaket verilmesi sırasında yaptığı konuşmada, gazetemizi göz ardı ederek, bir başka yayın organın sahibini, öne çekmesini asla kendisine yakıştıramadık. Seyhan İnce’nin, soyadı ile bağdaşmayan, bu hareketini ve konuşmasını, üzüntü ile karşılıyor olup, kendisini geçmiş yayınlarımızı, bir kere daha okumasını tavsiye ediyoruz. ( Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER