1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İNŞAAT SEZONU BAŞLADI.

İNŞAAT SEZONU BAŞLADI.
Bu haber 07 Mayıs 2017 - 9:35 'de eklendi ve 1.061 views kez görüntülendi.

İNŞAAT SEZONU BAŞLADI.

Her geçen yıl, daha da betonlaşan ve yayla olma özelliğini yitiren, Akçatekir’de plansız yapılaşma, çevresel görünümün yanı sıra, doğanın da dengesini bozar hale geldi.

Ana cadde üzerinde yola ve yolculara geçit vermeyen, çok katlı apartmanların, boy göstermeye başladığı Akçatekir, artık yayla olma hüviyetini de, yitirmeye başladı. Müteahhitlerin gözdesi oldu. Bol sıfırlı rakamlarla satılan, apartman katları, yayla yaşamını kent yaşamına dönüştürdü. Eskinin ahşap yayla evleri, adeta sayılır hale geldi.

Yetkililerin, gelişi güzel yapılaşma konusundaki, tutum ve davranışlarını bilemiyoruz. Ama, ne o eski sakinlik, nede insana huzur veren, çam ağaçlarının uğultusu artık duyulmuyor.

Sadece üç aylık yayla sezonu için, milyarlarca liranın toprağa gömüldüğü Akçatekir de, bir insan karmaşadır, sürüp gidiyor. Bilemiyoruz. Yaylacılar bu olumsuz gelişmeden ne kadar zevk alıyor. O da onların kendi kararları…

Haber: Tamer Ünal

Foto Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER