1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İŞİSAĞ’DAN BİR KİTAP DAHA

İŞİSAĞ’DAN BİR KİTAP DAHA
Bu haber 11 Haziran 2017 - 11:12 'de eklendi ve 1.036 views kez görüntülendi.

İŞİSAĞ’DAN BİR KİTAP DAHA

Son yıllar da, tarih araştırmacılarının ve yazarlarının gözdesi konumuna gelen, Pozantı ve Belemedik’le ilgili, belgesel nitelik deki kitaplar art, arda, yayınlanıyor.Bunun son örneği ise, bu konuda uzmanlaşan, Belemedik – Hacıkırı ve Pozantı’nın geçmişini derinine araştıran, Tarihçi Yazar Ahmet Nadir İşisağ’dan geldi.

“ POZANTI- BELEMEDİK” Görsel tarihi başlığı ile, Toros Demir Yollarının, Tünellerinin ve Yerleşim yerlerini, gelecek nesillere miras olarak bırakabilecek nitelikte araştırılarak, kaleme alınan kitap da, bilinmeyen çok sayıda tarihi gerçekte resimli olarak gün ışığına çıkarılmış oluyor.

Son kitabını, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Taner Ünal’a da, hediye eden Ahmet Nadir İşisağ, kırk yılı aşkın bir süreden beri, Pozantı- Belemedik- Hacıkırı ile ilgili çalışmalarını, devam ettirdiğini, yazdığı kitaplar ile, milletimizin hangi sıkıntılardan geçerek bugünlere geldiğini tüm bunlara, tarihi bir miras olarak, gelecek nesillerin sahiplenmeleri konusunda da, herkese ve her kesime önemli görevler düştüğünü dile getirdi.

Yöremiz ile ilgili olarak, böylesine derin tarih bilgileri   kapsayan, yayınları ile Pozantı- Belemedik ve Hacıkırı’yı, sadece Ülkemize değil Dünya’ya tanıtma çabası içerisinde olan, Ahmet Nadir İşisağ’ı, yürekten kutluyor ve kitaplarının devamını bekliyoruz.Ayrıca, buradan da bir duyurumuz olacak. Bu yayınların satın alınarak, okunup yazarlarını teşvik etmek, desteklemek başta Belediyeler, Kamu Kurumları olmak üzere, hepimizin üzerine düşen en büyük milli ve tarihi bir görevdir.

Foto- Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER