1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İsmail Canatan’nın “ANA” Acısı

İsmail Canatan’nın “ANA” Acısı
Bu haber 22 Ekim 2018 - 8:18 'de eklendi ve 850 views kez görüntülendi.

İsmail Canatan’nın “ANA” Acısı

Pozantı Belediyesinin, başarılı bürokratlarından İsmail Canatan, “ANA” acısı ile sarsıldı. Bir süreden beri, Adana yoğun bakımda tedavi görmekte olan Hacı Dilber Canatan, hayata daha fazla tutunamadı. Ebediyete intikal etti.

BAŞUCUNDAN AYRILMADI.

İsmail Canatan, Annesi Hacı Dilber Canatan’ının, yoğun bakımda kaldığı sürece, biran olsun bile başucundan ayrılmayarak, evlatlık görevini yerine getirmeye çalıştı. Merhume Hacı Dilber Canatan’nın cenazesi, geçtiğimiz hafta Perşembe gün, Pozantı Merkez Camiinden kılınan cenaze namazı sonrası, Pozantı mezarlığında kalabalık bir katılımcı eşliğinde, toprağa verildi. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, bu acılı gününde Belediye Koordinatörü İsmail Canatan’ı, biran olsun bile yalnız bırakmadı. Milli Mücadelenin Kalesi, Pozantı Gazetesi olarak, bizde merhumeye Yüce Allah’tan Rahmet, İsmail Canatan başta olmak üzere, şahsında ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

HABER: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER