1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İstiklal Marşımızın Kabulünü Coşku ile Kutlayacağız.

İstiklal Marşımızın Kabulünü Coşku ile Kutlayacağız.
Bu haber 07 Mart 2022 - 11:21 'de eklendi ve 593 views kez görüntülendi.

İstiklal Marşımızın Kabulünü Coşku ile Kutlayacağız.

 MİLLİ ŞAİRİMİZ  MEHMET AKİF’İ ANIYORUZ.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının, kanları ve canları pahasına ilan ettikleri, Türkiye Cumhuriyetimizin, Özgürlük ve  Bağımsızlığımızın Meşalesi  Milli Mücadelemizin, en önemli imgelerinden birisi olan, İstiklal Marşının, Kabulünün 101. Yıl Dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’a Anma Haftası, Pozantı’da da etkinliklerle kutlanacak.

Geniş programın hafta içinde açıklanacağı 12 Mart yıl dönümünün, hafta sonu olan  Cumartesine rastlaması ve okulların tatil olması nedeniyle,  bu ulusal gün, muhtemelen Cuma gün Atatürk Kültür merkezinde yapılacak törenlerle kutlanacak.

Milli Şairimizi anma yıl dönümünde etkinliklerde, İstiklal Marşını en iyi okuyan öğrencinin sunumunun yanı sıra,  Şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve Kurtuluş Savaşımızla ilgili, slayt gösterileri yapılacak. Şiirler okunacak. Öğrencilere, ödüllere verilerek gün sonlandırılacak.

Hafta dolayısıyla,  belediye hoparlöründen,  kahramanlık marşların çalınarak, vatandaşların ve öğrencilerin, bu heyecana ortak edilmesi bekleniyor. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER