DOLAR38,2552% 0.34
EURO43,8333% 0.15
STERLIN51,0885% 0.12
FRANG46,9242% 0.68
ALTIN4.076,87% 0,33
BITCOIN85.071,160.508
Hayriye EroğluTÜM YAZILARI

İYİ BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ

Yayınlanma Tarihi :
İYİ BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ

İyi Parti Pozantı Belediye Başkan Adayı Mehmet Can

İYİ BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ

Millet İttifakında, anlaşma sağlanamayan Yumurtalık’tan sonra, Pozantı’da İYİ Partinin adayı,Müteahhit Mehmet Can oldu.Başkan Adayı Mehmet Can, büromuza yaptığı ziyarette, Başkanlık hedeflerini ve aktif siyasete girişini, şöyle özetledi:

“ Önce, Adana da İyi Partinin Kurucu Üyeleri arasında yer aldım. Sonrasında, Millet İttifakında, Yumurtalık ve Pozantı’da anlaşma sağlanamayınca, Pozantı da Müteahhitlik yapmam dolayısıyla ve 28 yıldır da aynı yer de bulunmam ve iş hayatımı da, burada sürdürmem nedeni ile, Genel Merkez ve İl bazında, İYİ Partinin Pozantı da, aday olacağımın İyi olacağı belirtildi. Ben bunu bir görev olarak kabul ettim. Çalışmalara başladım.

İyi Partinin, Ülke genelinde uyguladığı, İYİ siyaseti, Pozantı da da en iyi şekilde uygulamak için, arkadaşlarımla birlikte yollara düştük.
Sokak –sokak, kapı -kapı dolaşarak, partimizin felsefesini ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin fikirlerini, milletimiz ile paylaşıyoruz.

Rakibimiz hiç bir parti değildir. Sevdamız, Millete hizmettir. Genel Başkanımız, konuşmalarında devamlı vurguladığı gibi, Medeniyet yollarının taşlarını, sadece cesurlar döşer, sloganı ile, cesaretle yollara düştük.Halkımızın çektiği sıkıntıları, artan hayat pahalılığını, giderek zorlaşan yaşam şartlarını, çok iyi biliyoruz.Hizmet anlayışımızın başında, bu sıkıntıları ve yoklukları ortadan kaldırmaktır. Yerel seçimler ise, bu hedeflerimizin ilk adımı olacaktır.

Pozantı’lı hemşerilerimizin de, bizlere teveccüh göstereceğine inanıyoruz. Çünkü, karşılaştığımız hemşerilerimizin, bizlere verdiği cesaret, yolumuza daha azimle yürümemize sebep oluyor.Hedef, “İYİ TÜRKİYE” için, İYİ PARTİ, Pozantı için de, İyi Parti ve İyi Hizmettir.

Bu sloganlarımızın eşliğinde İyi Partinin, 1 Nisan 2019 Pazartesi sabahında, tüm Türkiye de olacağı gibi, Millet İttifakının Pozantı’da da, İyi Partinin Belediye Başkanlıkları ve kadrolarını temsil etmeye başlayacaklarına inanıyorum” dedi.
İYİ Parti, Pozantı Belediye Başkan Adayı Mehmet Can, liste oluşturulmasında hizmet ağırlıklı isimlerin, ön sıralarda yer aldığını, bu oluşumda da, siyasi ayrım gözetilmediğini, bu bakımdan da, başta Boğaz Mahaller olmak üzere, Pozantı Merkezinde de siyasetin yeni yüzleri ile, yola çıkılacağını belirterek açıklamasını sonlandırdı. ( Özel Haber: Tamer Ünal)