1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“İYİ” PARTİ, “İYİ” YOLDA

“İYİ” PARTİ, “İYİ” YOLDA
Bu haber 12 Şubat 2018 - 9:38 'de eklendi ve 2.138 views kez görüntülendi.

Başkan Arıkan. “MUTLU” ve “UMUTLU” Konuştu.

“İYİ” PARTİ, “İYİ” YOLDA

Siyasete, adı gibi giriş yapan ve Topuklu Efe Lakaplı Meral Akşener’in, Genel Başkanlığında kurulan ve yurt genelinde, hızla teşkilatlanmaya başlayan İYİ Parti, Pozantı’da da, önce atanan sonrasında, Genel Kurulla seçilmiş hale gelen, Başkan ve Yönetimi ile, çalışmalarını başlattı.

DEĞİŞİK GÖRÜŞLER “İYİ” PARTİDE

Pozantı siyasetinin, deneyimli ve etkin isimlerinden, Arıkan Ailesinin genç Politikacısı, Mustafa Arıkan Başkanlığında atanmışlıkdan, 3 Şubat 2018 Cumartesi günü, yaptığı kongre ile, seçilmiş hale gelen, yönetiminde isim alanlar, Pozantı’nın da, ekonomik ve siyasi yönden, güçlü ailelerinden oluşuyor.

İYİ Partinin kuruluşunda, değişik kulvarlarda siyaset yapan isimleri, bire-bir görüşme ile, İYİ Parti çatısı altında toplayan, Mustafa Arıkan’nın Yönetim listesi de Pozantı kamu oyunda, takdirle karşılandığı belirtiliyor.

PALA NEBİ, SICAK SİYASETTE

Yine, Pozantı’nın güçlü ailelerinden Doğan’ların, Aile büyüğü, Pala Restoranın Sahibi Pala Nebi Doğan, İYİ Parti çatısı altında, aktif siyasete başlayan, önemli bir isim olarak dikkat çekiyor.

Sadece, Yönetim Kurulu Üyesi olmayan Pala Nebi Doğan, aynı zamanda İlçe Başkanı Mustafa Arıkan’nın da, 2. Başkanı olarak, siyaset sahnesindeki, yerini aldı.

UMUTLUYUZ

Başlattıkları teşekkür turlarında, Gazetemize de aynı zamanda, bir nezaket ziyaretinde bulunan, İYİ Parti Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, topluca yaptıkları açıklamada, şu görüşlere yer verdiler:

“İYİ Parti, Ülke Genelinde olduğu gibi Pozantı’da, siyasi örgütlenmesini tamamlamış olup, artık tabanını genişletme çalışmalarına başlamıştır. Ziyaretlerimizde, tespit ettiğimiz en önemli unsur, İYİ Partinin, Pozantı teşkilatında, değişik partilerde, siyaset yapmış isimlerin, partimiz toplanmış olmasıdır.Genel Başkanımız, Sayın Meral Akşener’in, “ Medeniyet Yollarının Taşlarını, Sadece Cesurlar Döşer” şeklindeki sloganını, aynen uyguluyoruz. Kısa sürede dalga, dalga, yayılan bu gelişme, bize umut verdi.İnanıyor, Pozantı’lılara güveniyoruz. İYİ Partinin, her geçen gün çok daha iyi olacağı da, başlangıçlardaki gelişmelerden belli oldu.

KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ AÇIK

İYİ Parti, Pozantı İlçe Başkanı Mustafa Arıkan, Atatürk Caddesi, Noterlik üstündeki, binalarının devamlı açık olduğunu, gerek tebrik, gerekse de katılım yapmak için gelen, tüm vatandaşlara, önceki görüşlerine hiç bakılmaksızın, üyeliklerinin yapılacağını, kapılarının ve gönüllerinin, kendilerine her zaman açık olduğunu da, sözlerine ekledi.

TEŞEKKÜR

İYİ Parti, Pozantı Başkanı Mustafa Arıkan, atama çalışmalarının başlaması ve Kongreyle seçilmiş hale gelmeleri sonrası, kendilerine gösterilen yoğun ilgi ve güvenden dolayı, tüm ilçe halkına, diğer Siyasi Parti İlçe Başkanlarına, Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerine teşekkür ettiklerini belirterek, Türkiye’nin geleceğinin, İYİ Parti ile daha iyi olacağını ifade etti.

HABER: Tamer ÜNAL

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER