1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İYİ PARTİ’DEN ADANA’YA “İYİ” TERCİH METANET ÇULHAOĞLU

İYİ PARTİ’DEN ADANA’YA “İYİ” TERCİH METANET ÇULHAOĞLU
Bu haber 20 Kasım 2017 - 10:46 'de eklendi ve 1.238 views kez görüntülendi.

İYİ PARTİ’DEN ADANA’YA “İYİ” TERCİH METANET ÇULHAOĞLU

Tüm yurtta, teşkilatlanmasını çok İYİ bir şekilde, yürütmekte olan İYİ Parti, Adana için tercihini yaptı. Ve siyasetin sempatik ve deneyimli isimlerinden, Diş Doktoru ve bir süre Adana Numune Hastanesi Baş Hekim Yardımcılığını yapan, MHP Adana Eski Millet Vekillerinden, Metanet Çulhaoğlu’nu İL BAŞKANI olarak atadı.

Özel yaşamında ve Millet Vekili olarak görev yaptığı 1999-2002 döneminde, sakin ve sempatik kişiliği ile, tüm Adana’lının sevgisini kazanan, İYİ Parti’nin Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikli olarak, beni bu göreve getirenlere teşekkür ediyorum. Takdir ve kararlarına layık olabilmek, İYİ Partiyi daha iyi yerlere taşımak için, toplumun her kesimi ile sık, sık, bir araya geleceğim. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın’nın yanı sıra, tüm kurucularımızın da partimizin adı gibi, siyasette ve sosyal yaşamlarında “ İYİ birer insan olduklarını kamuoyu çok iyi bilmekte olup, partimize karşı gösterdikleri yoğun ilgide, bunun bir göstergesidir” dedi.

İLK MESAJ ÖĞRETMENLERE

İYİ Parti Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

“20 Kasım 2017 Pazartesi günü, Ankara’da Genel Merkezimizde yapılacak olan bir törenle, Adana İl Başkanlığım resmi olarak açıklanacak ve de, mazbatamı alarak, resmen çalışmaları başlatacağım. Bu arada, Partimizin İl Başkanlığı Bürosunu, Hastaneler Kavşağı Civarında kurduk. Yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Bu, bizi büyük ölçüde heyecanlandırdı.   Ankara dönüşü, teşkilatı oluşturma çalışmalarına başlayacağım. Bu konuda da, toplumun her kesimi ile, görüş alışverişinde olacağım.

Partimizin, temel ilkelerinden birisi de, kadın kotasının fazlalığı olacaktır. Baş tacı kadınlarımız, ailelerimizin olduğu kadar, “İYİ PARTİ’NİN” oluşumunun ve siyasetinin de, ‘TEMEL TAŞINI’ oluşturacaktır. Bu arada, Kutlayacağımız 24 KASIM ÖĞRETMENLER günü dolayısıyla, ELİ ÖPÜLESİ ÖĞRETMENLERİMİZİN, bu kutsal gününü yürekten kutlar, ULU ÖNDERİMİZ BAŞ KOMUTANIMIZ VE BAŞ ÖĞRETMENİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün, izinde ve ilkelerinin devamı olan, “İYİ PARTİ’NİN” İl Başkanı olarak da, tüm Öğretmenlerimize Saygılarımı Sunarım. Dedi.

MERAKLA BEKLENİYOR…

İYİ Partinin, Pozantı’da teşkilatlanmaya başlayacak olması da merakla beklenen gelişmeler arasında yerini alıyor.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu’nun, Adana başta olmak üzere Pozantı’da da, çok geniş kesimlerle olan siyasi bağlantılarını millet vekilliği den sonra da devam ettirmiş olması, kendisi için büyük avantaj oldu. Metanet Çulhaoğlu’nun en büyük hizmetlerden birisi de otobandan Pozantı’ya giriş verilmesi konusundaki çalışmaları ilçe de hala unutulmayan hizmetlerin başında gelmektedir.

Dönemin Bayındırlık Bakanı, MHP Millet Vekili Koray Aydın’la birlikte Pozantı’ya gelen, Metanet Çulhaoğlu yine o dönemde Doğru Yol Partisinden Belediye Başkanı olan, yılmaz Doğan4nın yanı sıra yine o dönemde MHP Pozantı İl genel Meclis Üyesi Durmuş Taşpınar ve DYP Pozantı İl genel Meclis Üyesi Adem Aydın’la birlikte, otoyoldan Pozantı’ya ikince giriş verilmesi için, uğraş veren siyasi ekibin başında almıştı. İYİ Parti de yine, birlikte mücadele verecek olan, Koray Aydın- Metanet Çulhaoğlu ikilisinin, Pozantı’daki teşkilatlanmasının çok kolay olacağı, Pozantı’nın köklü siyasi ailelerinden birinin, şimdiden İYİ Parti Pozantı İlçe Başkanlığı için, görüşmeler yapmakta olduğu da, duyumlarımız arasında yer almaktadır.

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER