1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KADIN KOOPERATİFCİLİK KONUSUNDA EĞİTİLECEKLER.

KADIN KOOPERATİFCİLİK KONUSUNDA EĞİTİLECEKLER.
Bu haber 30 Nisan 2017 - 11:07 'de eklendi ve 937 views kez görüntülendi.

KADIN KOOPERATİFCİLİK KONUSUNDA EĞİTİLECEKLER.

Ak Partili Durmuş Kadın Kendi ayakları üzerinde durmalıdır.

Ak Parti Pozantı Kadın kolları İlçe Başkanlığı ekip olarak yeni bir çalışmaya imza attılar.

“ Kadın Girişimciliği ve Kooperatifçilik Eğitimi” adı altında başlatılan çalışmalarda amaç, kadının kendi ayakları üzerinde durmasını ve aile ekonomisine katkı koyabilecek, eğitim almaları için bir ilki gerçekleştiren Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, 7 Mayıs 2017 Pazar gün Zafer Sabancı Anadolu Lisesi toplantı salonunda seminer başlayacak konuşla ilgili olarak bir açıklama yapan, Kadın kolları İlçe Başkanı Büşra Durmuş şunları söyledi.

Ak Parti Pozantı Kadın Kolları olarak Pozantı Kaymakamlığı yapmış olduğumuz başvuru ile kaymakamlığımız organizesinde Pozantımızın kadınlarının iş hayatına katılması, girişimci ve gelişimci bir ufuğa sahip olması amacıyla bir eğitim gerçekleştiriyoruz. Bu eğitim kadın kollarında görev aldığım ilk günden beri hayalini kurduğum ama referandum çalışmaları sebebiyle yavaş ilerleyen bir projenin ilk adımıdır. İstiyoruz ki Pozantımızın kadınları kendi ayakları üzerinde dursun, kendi alın teriyle kazandıkları para ile çocuklarına istediklerini alsın ve bu hayatın tüm zorluklarına rağmen dimdik ayakta durabilsinler. Rabbim attığımız bu adımları boşa çıkarmasın ve Pozantımızın kadınlarına faydalı olur inşallah dedi.

Haber Hayriye Eroğlu

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER