1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KADINLAR GÜNÜNDE AK PARTİ VE CHP’DEN ZİYARETLER

KADINLAR GÜNÜNDE AK PARTİ VE CHP’DEN  ZİYARETLER
Bu haber 14 Mart 2022 - 11:58 'de eklendi ve 447 views kez görüntülendi.

14 Mart Tıp Bayramını da Kutlayacağız.

KADINLAR GÜNÜNDE AK PARTİ VE CHP’DEN  ZİYARETLER

Her yıl 8 Martta kutlanan, Dünya Emekçi Kadınlar günü, Pozantı’da da iki siyasi partinin etkinliği ile çeşitli ziyaretlerle anıldı.

Ak Parti Pozantı Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, beraberinde Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal, bazı Yönetim Kurulu ve Partili Kadınlarla birlikte, çeşitli ziyaretler yaptı.

Başkan Yasemin Vural Güney ve beraberindekilerin, ilk ziyaret yeri 80. Yıl Pozantı Devlet Hastanesi oldu. Daha sonra, Pozantı İlçe Halk Eğitim Müdürlüğündeki kadın kursiyerler ziyaret edildi. Ekibin, diğer ziyaret yerleri ise, esnaflar oldu. Tüm bayanlara, karanfiller verildi. Ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadın Günü, bu etkinliklerle kutlandı.

Ak Partili Kadınlar, yaptıkları bu ziyaretlerde, kadına şiddetin her türlüsüne karşı oldukları, kadın cinayetlerinin önlenmesi konusunda da, Ak Partinin gerekli çalışmaları yürüttüğünü, en kısa zamanda da, Türkiye Büyük Millet Meclisinden, kadınlarla ilgili yasaların çıkacağını söyleyerek, birlik ve beraberlik dileğinde bulundular.  

CHP’DEN ZİYARET   

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir başka etkinlik ise, CHP Pozantı İlçe Örgütü tarafından gerçekleştirildi.

CHP Adana Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu, eşi ve İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Pozantı Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Örgüt mensubu kadınlar çeşitli yerlere yapılan ziyaretlere eşlik ettiler.

CHP Pozantı örgütünün kırsal mahaller de de gerçekleştirdiği, ev ve diğer ziyaretlerde, emekçi kadınlara karanfiller verildi. Kadınlar gününün önemi anlatıldı. Ve dayanışma içerisinde, daha güzel günlere ulaşılması temennilerinde bulunuldu.

GAZETEMİZİ ZİYARET

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, CHP Adana Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu, beraberinde eşi ve aynı zamanda CHP Pozantı İlçe Başkanı olan Şenol Eroğlu ile birlikte, Gazetemizi de ziyaret ettiler.  

Sorumlu Yazıişleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu’na karanfil vererek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladılar. Pelin Eroğlu, yaptığı açıklamada gelişmiş ülkelerde, iş hayatında kadınların çok daha ön sıralarda yer aldığını, ülkemizde ise bu olgunun, henüz yeterli seviyeye ulaşmadığını söyledi. Kadın cinayetleri ve kadına şiddetin bir an önce önlenmesi içinde de, yasaların acil olarak çıkarılıp gerekli yasal cezaların, bir an önce yürürlüğe konulması gerektiğini söyledi.

Gazetemiz  Sorumlu Yazıişleri Müdürü Hayriye Eroğlu’da, yaptığı  cevabi konuşmada, Pelin- Şenol Eroğlu çiftine, nazik ziyaret ve  jestlerinden dolayı, teşekkür etti. Bir Kadın gazeteci olarak da, bu mesleğin içerisinde bulunmaktan dolayı da onur duyduğunu belirterek, Kadına şiddete hem şahsen, hem de bir gazeteci olarak, her zaman karşı olduğunu söyledi.    Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak da, Asil ve Emekçi Türk Kadınlarımızın, bu onur gününü kutluyoruz.  

TIP BAYRAMI

Mart Ayı içerisinde, yer alan bir diğer sosyal etkinlik ise, 14 Mart Tıp Bayramı olacak. Son yıllarda, pandeminin de yarattığı stres ve çalışma koşullarının zorluğuna rağmen,  sağlıkçılarımız çok zor şartlar altında, görevlerini sürdürüyorlar. Virüs salgınında, çok sayıda sağlıkçımız, başka canları kurtarma yolunda, verdikleri mücadelelerde, kendi yaşamlarını yitirdiler.

Bir diğer dikkat çekici olumsuzluk ise, sağlıkçılarımızın çalışma şartlarının zorluğu nedeni ile, çok sayıda hekimin, yurt dışına gitmeye başlamış olmalarıdır.   Bu da, sağlık personelimiz açısından her geçen gün artan bir sıkıntı yaratmaya başlamış olup, nitelikli sağlık elemanı bulmakta giderek zorlaşmaktadır. İşte, bu şartlar altında 14 Mart Tıp Bayramını,  2022 Pazartesi gün kutlayacağız. Böylesi önemli bir günde millet olarak, sağlıkçılarımızın yanında olduğumuzu ve onlara destek olduğumuzu belirtecek her  davranış, sağlıkçılarımız için büyük bir moral ve motivasyon, kaynağı olacaktır.  

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hastalığının en önemli döneminde, “ Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz” şeklindeki veciz sözü ile, sağlıkçılarımıza verdiği değeri de, tarih sayfalarına kazımıştır. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bizde gerek şahsen ve gerekse de yayınlarımızla, sağılık personelinin yanında olmaya, onlara yapılmakta ve yapılacak olan her türlü şiddet ve saldırılara, karşı olduğumuzu belirtiyor, günlerini kutluyoruz. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER