1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kahve değil,Pozantı sohbeti

Kahve değil,Pozantı sohbeti
Bu haber 20 Aralık 2016 - 16:52 'de eklendi ve 1.311 views kez görüntülendi.

Kahve değil,Pozantı sohbeti

Pozantı Belediye meclisi dört bayan üye ile sadece Adana’nın değil Çukurova’nın da bu konuda tek meclisi olma özelliğine sahip.

2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den İlkay Pancar Pelit Nigar Kartal Cumhuriyet Halk Partisinden Hasibe Gültepe ve Milliyetçi Hareket Partisinden İkinci dönemini sürdürmekte olan Ebru Doğucu siyasi görüşleri ayrı olmalarına rağmen meclis de münakaşadan kaçan ve uzlaştırıcı tavırları ile seviye açısından dan büyük bir öneme sahipler.

Bunlardan CHP’li Hasibe Gültepe’nin Başkan yardımcısı olması kadın meclis üyelerinin ellerini daha da güçlendirdi.Geçtiğimiz hafta Dört bayan meclis üyesinden Nigar Kartal ve Ebru Doğucu’yu başkan yardımcısı Hasibe Gültepe’nin odasında koyu bir sohbette görüntüledik.

Pozantı da olmadığı için dördüncü isim olan İlkay Pancar Pelit fotoğraf karesinde yer alamadı. Bayan meclis üyelerine sohbetin kahve sohbetimi? Şeklideki sorumuza aldığımız cevap aynen şöyle oldu.

“ HAYIR… Biz genelde aylık olağan meclis toplantıları öncesi ve daha sonrasında müşterek komisyon toplantılarından önce bir araya gelerek , görüşülecek olan konular üzerinde fikir alışverişi yaparak genelde ortak bir tavır sergilemeye çalışırız. Bizim için önemli olan Pozantı’nın sorunlarına kadın gözüyle bakarak yine kadın olarak çözüm getirmektir şeklinde konuştular.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER