1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KALAS ÇİFTİNİN YEDİ AYLIK HASRETİ SONA ERDİ

KALAS ÇİFTİNİN YEDİ AYLIK HASRETİ SONA ERDİ
Bu haber 24 Aralık 2018 - 9:06 'de eklendi ve 785 views kez görüntülendi.

KALAS ÇİFTİNİN YEDİ AYLIK HASRETİ SONA ERDİ

DURAN KALAS’DA
KARISININ YANINA UĞURLANDI.

Hayat, bazı insanlara öyle güzellikler bahşeder ki, böylesi şanslı olanlar, çevrelerince de imrenilirler.
Bunun yaşanmış bir örneğini, Eski Konacık’lı Kalas çifti, işte böylesi imrenilecek bir yaşamı, 70 yıl birlikte sürdürdüler. Dört çocuk, Dokuz torun sahibi oldular.
Ne kimseyi incittiler, ne de kimseden incinmemeye çalıştılar.

Bu örnek yaşam ve 70 yıllık birliktelikten ilk ayrılan ise, 92 yaşındaki Hatice Kalas, oldu.
Ulusal günlerimizin yıl dönümlerinden birisi olan, 19 Mayıs 2018 tarihinde, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu, Hatice Kalas başta, 70 yıllık eşi Duran Kalas olmak üzere, çocuklarına ve torunlarına büyük acı bırakarak 92 yaşında hayata veda etti.

Bu beklenmedik ayrılıktan, en çok etkilenen ise, 92 yaşındaki Duran Kalas oldu.Hayata küstü. İnzivaya çekildi. Karısına olan hasretliği, kendisini yalnızlıklara itti.
Bu acılı bekleyiş, fazla sürmedi. Bir ömür sürdürdükleri güzel birliktelik, Duran Kalas’ın anılarından, hiç bir zaman silinmedi. Ve çok değil, yaklaşık 7 ay sonra, ayrı kaldığı 70 yıllık eşi Hatice Kalas’ın yanın da, Eski Konacık Köyü Mezarlığında toprağa verildi. Bu mutlu çiftin, geriye bıraktıkları ise başta, çocukları ve torunları olmak üzere, sevenlerine mutlu bir yaşam mirası oldu. Bu vesile ile, bizde Kalas çiftine, Yüce Allah’tan Rahmet, oğulları olan, Esnaf Sanatkaralar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, Zamir Kalas şahsında, kederli ailesine, başsağlığı diliyoruz. ( ÖZEL HABER: Hayriye EROĞLU )

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER