1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAMIŞLI’MI TAYİN EDECEK

KAMIŞLI’MI TAYİN EDECEK
Bu haber 26 Kasım 2018 - 16:55 'de eklendi ve 880 views kez görüntülendi.

KAMIŞLI’MI TAYİN EDECEK

Bütünşehir yasasının uygulanmaya başlandığı, 2014 yerel seçimleri ile birlikte, kırsal kesimlerin oyları, Merkezde de yönlendirici ve etkili olmaya başladı. Bu gelişmeyi, dikkatle gözlemleyen siyasi otoriterler, Belediye Başkanlığının tayininde, kırsal kesim oylarının çok etkili olacağını, göz ardı etmeyerek, çalışmalarını daha çok o kesimlere kaydırdılar.

Pozantı’da, bu konuda en belirleyici mahalle ise, Kamışlı olacak. 2014 yerel seçimlerinde, MHP’li Mustafa Çay’ın Belediye Başkanlığını, çok az bir oy farkı ile kazanmasında, boğaz mahalleri çok etkili oldu. Kamışlı’daki, yaklaşık 700 oyun önemli bir bölümünü alabilecek olan, Belediye Başkan Adayı, büyük bir olasılıkla, başkanlık koltuğuna da oturabilecek. Dolasıyla, boğaz mahallerini temsil edecek olan, Belediye Meclis Üyelerinin de, çok dikkatli bir şekilde tespit edilmesi, partileri içinde önemli bir avantaj olacaktır. MHP’den Kamışlı için, aday gösterilme olasılığı olan isimlerin ilk sıralarında, Ali Çapar adı dillendiriliyor

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER