1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARAKIŞLAKÇI’NIN İMAR PLANI ASKIDA

KARAKIŞLAKÇI’NIN İMAR PLANI ASKIDA
Bu haber 02 Nisan 2018 - 10:34 'de eklendi ve 875 views kez görüntülendi.

İKİ BAŞKAN EVLİLİK YOLUNU AÇTI

KARAKIŞLAKÇI’NIN İMAR PLANI ASKIDA

Pozantı’nın, en uzak mahallerinden birisi konumunda bulunan, Karakışlakçı Mahallesinin, 17 Hektar alanlık, Nazım İmar Planı, Adana Büyükşehir ve sonrasında da, Pozantı Belediye Meclislerince onaylanarak, askıya çıkarıldı.Bu konuda, Pozantı Belediyesinden, sözleşmeli personel Osman Öztürk, İnşaat Teknikeri Okan Akyüz, İmar ve Şehircilik Müdürü Nida Özdemir ile, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal imzası ile, yayınlanan ilan metni, Pozantı Belediyesinde, askıya çıkarıldı. Buna göre, Karakışlakçı mahallesinde, mülkiyeti kamu ortak malı olan, Mera vasfındaki, 173 ada 474 parsel içerisinde, mera tahdit sınır haritasında belirtilen, 17 hektarlık alanın, 1/5000’lik İmar Planı Büyükşehir Belediyesinin, 13. 10.2017 tarih ve 421 Sayılı kararı ile, onaylanmıştır.Bu karar sonrası, belirtilen mera alanın, 1/1000’lik imar düzenlemesi, Pozantı Belediye meclisinin, 01.02. 2018 tarihindeki olağan toplantısında, onaylanarak bir ay süreyle, askıya çıkarılmıştır.

GENÇELER EVLENEMİYORDU

Karakışlakçı mahallesindeki mera alanlarının, imar planı yapılamadığından dolayı, konut yapama izni verilememesi nedeni ile, evlerde yapılan, en ufak bir tadilatta dahi, vatandaşlara milyarlarca lira, para cezası uygulanmakta idi.Bu nedenle, Karakışlakçı mahallesi gençleri, konut sıkıntısı dolayısıyla, evlenmemekte idiler.Pozantı Belediyesinin, bir devirim niteliğinde, Büyükşehirle ortaklaşa gerçekleştirdiği, imar planı düzenlemesi, mahalle halkı tarafından da, büyük bir sevinçle karşılanarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile, Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’a, teşekkür ettiler.

Haber: Tamer ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER