1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARAKIŞLAKÇI’nın imar umudu CHP’de

KARAKIŞLAKÇI’nın imar umudu CHP’de
Bu haber 20 Aralık 2016 - 17:18 'de eklendi ve 1.242 views kez görüntülendi.

KARAKIŞLAKÇI’NIN İMAR UMUDU CHP’DE

Pozantı’nın en uzak ve en yüksek mahallelerinden birisi olan Karakışlakçı da İmar düzenlenmesi yapılmaması sosyal dengesizliklere de yol açıyor.

Geçtiğimiz Karakışlakçı mahalle sakinlerinin yeni imar düzenlemesi yapılarak kendilerine konut alanı açılması konusundaki girişimlerinden hiç bir sonuç alınamaması özellikle evlilik yapmak isteyen gençlerin yuvalarını kurabilecekleri yeni evleri yapmaya izin verilmemesi moralsizliği de beraberinde getiriyor.

Karakışlakçı mahallesine bir ziyarette bulunu CHP İlçe başkanı Şenol Eroğlu “ Ev Yapamıyoruz” ve bu yüzdende evlenemiyoruz. Şeklindeki tepkilerini dinledi.

Kaçak yapılaşmadan dolayı büyük miktarlarda idari para cezalarıyla karşı, karşıya kaldıklarını belirten mahalle sakinleri tüm siyasi partilerin tüm millet vekillerine evsizlikten evlenemediklerini belirtmelerine rağmen bir çözüm sağlanamamasından dolayı üzüntülü ve umutsuz olduklarını belirtmeleri üzerine bu konuda kendilerini hem bilgilendirdi. Hem de neler yapacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

ÖNCE BELEDİYELER

Eroğlu imar konusu Pozantı ve BüyükŞehir meclislerine taşıyacaklarını belirterek şunları söyledi.

Öncelikli olarak bu olumsuz ve sosyal dengesizlik yaratan konuyu Pozantı belediye meclisindeki iki üyemizle meclis olağan genel toplantısında görüşe açacağız diğer siyasi partili meclis üyelerimizin yanı sıra Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Sami Baysal’ında konuya hassasiyet ve ilgili göstereceğine inanıyorum ancak bu konu sadece Pozantı belediye meclisinin çözebileceği bir durum değil. Öncelikli olarak 1/5000’lik imar düzenlemesi yapılması için BüyükŞehir Belediye meclisinde CHP gurubu olarak önerge vereceğiz.

Ayrıca CHP Adana Millet Vekillerimizide devreye sokarak imar düzenlenmesinin biran önce BüyükŞehir Belediye meclisinden çıkarılmasını talep edeceğiz. Bu konuda Bütün Şehir belediye başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün de ilgi göstereceğine hiç bir şüphemiz yok. 1/5000’lik imar planın yapılması sonrası Pozantı Belediyesi tarafından yapılacak olan 1/1000’lik imar düzenlemesi ile konut yapma imkanına kavuşacaklarınıza inanıyoruz. Böylece siz gençlerimiz evlerinizle birlikte evlilik törenlerinizi de gerçekleştirerek ömür boyu mutlu bir yaşam süreceğinize inanıyorum dedi.

CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun bu açık net ve abartısız konuşması Karakışlakçı mahallesi sakinleri tarafından da büyük bir takdirle karşılanarak bizde hiç bir şekilde bize yapılan bu iyiliklerin altında kalmayacağız böylece evsizlik den dolayı anne ve babalarımızla birlikte yaşadığımız için kızlara yaptığımız evlilik tekliflerinin de geri dönmeyeceği konusunda şimdiden cesaretlendik. şeklinde görüşlerini dile getirerek Şenol Eroğlun’a teşekkür ettiler.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER