1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Karakoca yeniden DHA’da

Karakoca yeniden DHA’da
Bu haber 07 Haziran 2021 - 11:03 'de eklendi ve 570 views kez görüntülendi.

22 yıldır çalıştığı kurumdan Temmuz ayında kendi isteğiyle emekli olmuştu…

  Karakoca yeniden DHA’da

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Bekir Karakoca, Demirören Haber Ajansı Bölge Müdürlüğü görevine tekrar atandı.

1998 yılında Hürriyet Haber Ajansı, İmamoğlu Muhabiri olarak mesleğe başlayan Karakoca; 1990 yılında, HHA Adana Büro kadrosuna dahil oldu. Uzun yıllar, spor muhabirliği yapan Karakoca; 1999 yılına kadar, polis-adliye muhabirliği yaptıktan sonra, HHA ve MHA’nın birleştirilmesinin ardından, Doğan Haber Ajansı’nda, Bölge Masası Şefi oldu.

Demirören Haber Ajansı olarak, adı değiştirilen kurumda, 22 yıl görev yapan  Bekir Karakoca; 2017 yılı Kasım ayında atandığı Bölge Müdürlüğü’nden, 2020 yılı Temmuz ayında, kendi isteğiyle emekliye ayrıldı. Bekir Karakoca, 1 Haziran 2021 Salı gün, yeniden DHA Bölge Müdürü olarak atandı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Bekir Karakoca’yı Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak kutluyor, bu değerli meslektaşımızın  başarılarının, devamını diliyoruz. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER