1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARALAR 10 EYLÜL DE KARAKIŞLAKÇI DA

KARALAR 10 EYLÜL DE KARAKIŞLAKÇI DA
Bu haber 05 Eylül 2022 - 14:20 'de eklendi ve 426 views kez görüntülendi.

KARALAR 10 EYLÜL DE KARAKIŞLAKÇI DA  

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karakışlakçı da geleneksel olarak düzenlenen, BAL ve ÇİLEK festivaline katılmak üzere, 10 eylül 2022 Cumartesi gün Saat 10.00’da, Pozantı’dan geçiş yaparak Karakışlakçı’ya gidecek.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın her konuşmasında, üstüne basa -basa vurguladığı gibi, Pozantı’ya ayrı bir önem verdiğini belirterek, şunları söyledi:

“Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın, Pozantı’ya yaptığı ekonomik destekler, yatırımlar ve alt yapı çalışmaları ile, ilçemizin görüntüsü de değişmeye başladı. bunun yanı sıra, kırsala yaptığı hizmetler ve kazandırdığı ekonomik getiri ile, Pozantı’nın boğaz mahalleri  önemli bir gelir kaynağına kavuşmuş oldular.

Yöremizde, yetiştirilen çilek ve balın ünü, yurt dışına taşmıştır. Karakışlakçı Mahallesinde her yıl düzenlenen, bal ve çilek festivali de, bu tanıtım da önemli bir rol oynamaktadır. Zeydan Karalar da, bu olumlu gelişmeden dolayı, son derece mutludur. Üreticilerimiz  ve mahalle sakinlerimizin  katılımı ile yapılacak olan festivale, Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Zeydan Karalar’da katılacak olup,  büyük bir olasılıkla 10 Eylül 2022 Cumartesi gün, Pozantı’dan geçiş yaparak, Karakışlakçı’ya gidecektir” dedi. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER