1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARALAR- EROĞLU “HAYDİ KARAKIŞLAKÇI FESTİVALİNE”

KARALAR- EROĞLU “HAYDİ KARAKIŞLAKÇI FESTİVALİNE”
Bu haber 26 Ağustos 2019 - 10:02 'de eklendi ve 808 views kez görüntülendi.

Karalar Ve Eroğlu’ndan Davet:

“HAYDİ KARAKIŞLAKÇI FESTİVALİNE”

Toros Dağlarının iklimsel, doğal güzelliklerinin yanı sıra, tarihi geçmişi, mevcut jeopolitik -Sosyo- Politik ve ulaşım açısından, stratejik konumunu sürdürmekte olan Pozantı Karakışlakçı, 31 Ağustos 2019 Cumartesi gün, tarihi geçmişine yakışan bir Festivale, ev sahipliği yapacak. Boğaz Mahallerinin, en önemli yerleşim yerlerinden birisi olan, tatlıcılıktan- balcılığa, balcılıktan -çilek üretimine, çilek üretiminden, kiraz, elma, armut ve benzeri meyveciliğe, sonrasında sebzeciliği kapsayan tarımsal gelişmenin, 10.Yıldönümü,31 Ağustos 2019 Cumartesi gün Büyükşehir Belediyesi organizasyonu ile, kutlanacak.

GELİŞİMİ

Yıllar önce, Adana’nın önceki Valilerinden İlhan Atış’ın teşvikleri ile, İl Özel İdaresi, Tarımsal Daire Başkanlığının 6.5 Dönümle başlattığı, Pozantı ve Büyükşehir Belediyelerinin, fide ve diğer üretim malzemelerini, ücretsiz vererek desteklediği çilek yetiştiriciliği, artık bir Karakışlakçı markası oldu.Bal üretimini, Çilekle bütünleştiren, sonraki Valilerin ve Belediye Başkanlarının da desteğine alan, Köy Muhtarı Harun Yetkin, bu ekonomik gelişimin öncüsü konumunda oldu.

KARALAR’DAN DESTEK

Adana Bütünşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, seçilmesin sonrası yaptığı ilk ziyaretlerden birisi olan Karakışlakçı’ya, hiç bir desteğini esirgemedi. Meyve, sebze ve zirai üretim yapan halkın,heyecanına ortak oldu. Ve bunu da, 31 Ağustos 2019 Cumartesi gün, yapılacak olan Festival etkinliği ile taçlandıracak.

EROĞLU’NUN GAYRETİ

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun, günler öncesinden Büyükşehir Bürokratları ile yürüttüğü festival hazırlıkları, Pozantı ‘da da büyük heyecan uyandırdı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karakışlakçı Çilek ve Bal Festivali sonrası, Pozantı Şeker Pınarı Piknik Alanında Saat 17.00’de, Pozantı halkı ile yemekli bir toplantı ve konserle buluşarak ayrıca, bir de konuşma yapacaktır.Bu organizasyonun düzenlenmesinde, CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun gösterdiği olağan üstü gayret, Pozantı halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.

PROĞRAM
Pozantı Kaymakamlığı başta olmak üzere, Adana Büyükşehir ve Pozantı Belediyeleri ile, Karakışlakçı Muhtarlığının müşterek organizasyonuyla düzenlenecek olan, 10. Bal ve Çilek Festivalinde, Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Yerel Ozanların Türkü sunumları sonrası, Bal Çadırında Bal sağımı yapılacak. çilek bahçeleri ziyaret edilecek. Tüm üreticilere Büyükşehrin hediyeleri verilecek.Saat 17.00’de, Şeker Pınarı Piknik Alanında Zeydan Karalar-Pozantılı yemekli buluşmasında, Büyükşehrin Folklor ekibi ve yerel sanatçılarda davetlilere sunumlarda bulunacaklar. Sonrasında da Başkan Zeydan Karalar Pozantılılara hitap edecektir.

ÇAĞRI

Karakışlakçı Bal ve Çilek Festivali dolayısıyla, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Köy Muhtarı Harun Yetkin, “ HAYDİ KARAKIŞLAKÇI’YA” sloganı altında, Pozantılılara davette bulundular.CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu,Pozantı’dan Karakışlakçı Festivali için otobüs kaldırılacağını söyledi. [ ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER