1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARALAR: “POZANTI’NIN KURTULUŞUNA GELİYOR”

KARALAR: “POZANTI’NIN KURTULUŞUNA GELİYOR”
Bu haber 23 Mayıs 2022 - 11:26 'de eklendi ve 522 views kez görüntülendi.

Adana Valisi de Davet Edildi.

KARALAR: “POZANTI’NIN KURTULUŞUNA GELİYOR”

Pozantı’nın Düşman İşgalinde Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü, 25 Mayıs 2022 Çarşamba gün,   Pozantı Kaymakamlığı ve Pozantı Belediyesinin ev sahipliğinde,  çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Yapılan davet programına göre, 25 Mayıs 2022 Saat 09.00’da, Atatürk Anıtına Çelenk konularak, Saygı Duruşunda bulunacak. İstiklal Marşı eşliğinde, Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek.  Saat 09.15’de Şehitlik ziyareti yapılacak. Aynı gün saat 10.00’dan itibaren, Atatürk Kültür Merkezi önündeki tören alanında,  çeşitli etkinler gerçekleştirilecek. Akşam programında ise Saat 20,00’de Uğur Önür, Umut Sülünoğlu ve Murat Kekilli konserler verecek. Saat 23.00’de de, havaiyi fişek gösteresiyle gün sonlandırılacak.

DAVET EDİLDİLER.

Pozantı’nın Kurtuluş töreni dolayısıyla, Pozantı Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Adana Valisi Süleyman Elban’ı ziyaret ettiler. Etkinlik programını sunarak, Kendisini Kurtuluş Yıl Dönümü  törenlerine davet ettiler.

KARALAR GELİYOR

Pozantı’nın, Kurtuluş töreni yıl dönümüne katılacağı kesinlik kazanan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, 25 Mayıs 2022 Çarşamba gün Pozantı ‘ya geleceği, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu tarafından açıklandı.  Karalar, Kurtuluş töreninde bulunduktan sonra, boğaz mahallerini ziyaret ederek, bazı açılışları gerçekleştirecek.

AÇIKLAMA

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Pozantı’ya geleceğine ilişkin açıklamayı, Kamışlı’da Mahalle Muhtarı Mehmet Öner ile birlikte yaparak, şunları söyledi:

“Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın, kırsala sağladığı ekonomik  ve alt yapı desteklerinden Pozantı, önemli paylar almaya devam ediyor.

 Büyükşehir Belediye Başkanımız 25 Mayıs Kurtuluş Törenlerimizde hazır bulunmak üzere  Pozantı’ya geldikten sonra,  Aşçıbekirli ,Kamışlı ve Fındıklı Mahallerini de ziyaret edecek.   Buralarda, vatandaş ve üreticilerle görüşerek yapılan, yapılmakta olan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak,  görüş alışverişinde bulunacak. Bu arada, hayvan bakım ve kısırlaştırma merkezi, bir yıldan beri kız öğrencilere ücretsiz hizmet vermekte olan  yüksek okul misafirhanesinin açılışı, gelecek yıl içerisinde hizmet vermesi programa alınan yüksek okul erkek öğrenci misafirhanesi ile ilgili yer arayışı,  Aşçıbekirli, Fındıklı ve Kamışlı Mahallerimizde yapımı tamamlanan,  15 Kilometrelik  beton ve kapalı sistem  olarak hizmete sokulan sulama kanallarının açılışı,  Pozantı ve Alpu Mahallelerimizin  içme suyunun  güçlendirilmesi için, yapılmakta olan tesisin temel atma töreni, sanayi çarşısı önünde  D/750 Karayolu üzerinde düzenlemesi yapılmakta olan, kent girişi orta refüj alanında sürdürülmekte olan yenileme çalışmasının  denetlenmesi,  ilçemizle ilgili  yapımı planlanan yollarla ilgili  olarak da, görüş alışverişinde bulunmak üzere, Pozantı’yı ziyaret edecektir.”  

ÖNER : “İÇLER  ACISI İDİ”

Pozantı’nın, nüfus yoğunluğu en fazla olan Boğaz Mahallerinin başında gelen Kamışlı’nın, deneyimli Muhtarı Mehmet Öner, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile birlikte yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri ile ilgili olarak, şunları söyledi:  “Kırk yıldan beri, Kamışlı’dan da geçmekte olan ve bugüne kadar yapılmayan, bahçe sulama kanalının hali içler acısı idi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, bu büyük eksikliği gidererek, 5.500 metrelik sulama kanalını betonladı.  Ve önemli bir hizmete imza attı. Kendisinden beklentimiz, bu sulama kanalının devamını da betonlayarak, çilek üretim alanının genişletilmesine,  büyük katkı sağlayacaktır.  Yapmakta olduğu hizmetlerinden dolayı da, kendisine şahsım ve mahalle halkım adına, teşekkür ediyoruz” dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER