1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARALAR POZANTI’YA ASFALT DÖKECEK

KARALAR POZANTI’YA ASFALT DÖKECEK
Bu haber 15 Mayıs 2023 - 11:22 'de eklendi ve 388 views kez görüntülendi.

 ADANA BÜYÜKŞEHİR’DEN İHALE…

 KARALAR POZANTI’YA ASFALT DÖKECEK

Adana Büyükşehir Belediyesi, Pozantı’da kendi sorumluluk alanları içerisinde bulunan, ana caddelerin asfaltlanması yürüyüş yolları ve diğer sanat yapıları için ihale açıyor.

Konuyla ilgili olarak, Adana Büyükşehir Belediyesinin verdiği ve Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesinde yayınlanan ilan duyurusunda, aşağıdaki kriterlere yer verildi:

“Pozantı İlçesinde bulunan, Belediyemiz sorumluluğundaki caddelerde, bitümlü sıcak karışım asfalt yama, yürüyüş yolları ve bordür taşı döşenmesi işi ihaleye çıkarılmıştır. Bu ihalede 12. 112 ton sıcak asfalt, 7.440 metrekare kilit taşı ve 6.200 metre bordür döşenmesi yapılacaktır.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte, fiyat dışındaki unsurlarda dikkate alınarak,  fiyat belirlenmesi yapılacaktır. Bu ihale 02.06.2023 tarihinde saat 10.00’da, Adana Çukurova İlçesindeki Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Daire Başkanlığı İhale Salonunda yapılacak olup, işin teslim süresi 120 günüdür. (Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER