1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARALAR: “ SOSYAL VE EKONOMİK BELEDİYECİLİKLE GELİYORUZ.”

KARALAR: “ SOSYAL VE EKONOMİK BELEDİYECİLİKLE GELİYORUZ.”
Bu haber 04 Mart 2019 - 8:36 'de eklendi ve 855 views kez görüntülendi.

Büyükşehir Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Pozantı’da idi.

KARALAR: “ SOSYAL VE EKONOMİK
BELEDİYECİLİKLE GELİYORUZ.”

Yerel Yönetimler Seçimine, günlerin sayılmaya başlanması, siyasette hareketliliği de beraberinde getirdi.Millet İttifakının, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi gününü Pozantı’da geçirdi.lk gün, Boğaz Mahallerini dolaştı. Büyük moral depoladı. İkinci günde, Pozantı’da yaptığı Esnaf ziyareti ve Seçim Bürosunun açılışında, Pozantı’lılara hitap etti. Partisinin, Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’na, oy istedi. Büyükşehir ve Pozantı Belediyelerinin, ALTI OK Bayrağı altında, toplanacağına inandığını ifade etti. Ve her iki konuşmasında da, üzerine basa- basa “SOSYAL VE EKONOMİK BELEDİYECELİK İLE GELİYORUZ” şeklinde konuştu.

KARŞILAMA

Pozantı’lılar, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı, ilçenin girişinde Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi önünde, kalabalık bir konvoy eşliğinde karşıladılar. Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun, günler öncesinden başlatarak Aksaksız bir şekilde organize ettiği, iki günlük ziyarette, en ufak bir eksiklik yaşanmadı.

AÇILIŞ

İlk gün, Kamışlı’dan itibaren başlayan Aşçıbekirli ve Karakışlakçı’ya kadar uzanan ziyaretlerde, seçim bürosu açılışı yapıldı. Zeydan Karalar burada halka hitaben konuşmalar yaptı.

KONUŞMA

Kamışlı seçim bürosunun açılış konuşmasını, Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu başlattı ve özetle şunları söyledi:
“Hayırlı ve kutsal bir gün olan, bu Cuma gününde, hepinizi sevgi saygı ile kucaklıyorum. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Zeydan Karalar, biraz sonra yapacaklarını anlatacak. Ben ise, Pozantı Belediye Meclisini nasıl oluşturduğumu, sizle paylaşmak istiyorum.

LİSTE VE HİZMETLER

Boğaz Mahalleri Adayları, CHP listesinde çok önemli yerlerde sıralandı. Aynı şekilde, Pozantı ve Akçatekir’deki sıralamalar ile de, liste tamamladı. Kamışlı olarak, bana ilettiğiniz isteği, Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza, buradan arz ediyorum. Körkün Çayı, öncelikle ıslah edilecek. Etrafına piknik alanları, sosyal tesisler yapılacak. Ayrıca, bir de gölet oluşturularak sulama sistemi devreye sokulacaktır.” Şeklinde konuşması alkışlarla sonlandı.

ADANA’LI BENİ BAŞKAN YAPIYOR

Daha sonra söz alan, Millet İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendisine gösterilen bu yoğun ilgi karşısında, çok mutlu olduğunu belirterek, “Pozantı ve Boğaz Mahalleri, benim gönlümde gerçekten, ayrı bir yere sahiptirler. Adana’lı beni Büyükşehir Belediye Başkanı yapmaya karar seks sohbet ara verdi. Sizlerin de şahsım ve Pozantı Belediye Başkan Adayımız Şenol Eroğlu için, aynı düşünceler içerisinde olduğunuza inanıyorum.

ELEŞTİRMİYORUM.

Ben, siyasi çalışmalarımda hiç kimseyi eleştirmiyorum. Hiç kimseye çamur atmıyorum. Sadece yapacaklarımı anlatıyorum. Bir Belediyenin yapması gerek olan, rutin hizmetler zaten yerine getirilecektir. Ben, Seyhan Belediye Başkanı olarak, sizlerin de bildiği gibi, imkanlarım ölçüsünde Pozantı ve Köylerine, Şenol Eroğlu aracılığı ile destek verdim.1 Nisan 2019 sabahından itibaren, bu defa hizmetlerimi çok daha geniş şekilde, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Pozantı Belediye Başkanımız Şenol Eroğlu ile birlikte, Pozantı’yı hizmetin merkezi yapacağız.Şunu öncelikle vurgulayayım, bizim getireceğimiz belediyecilik, SOSYAL ve EKONOMİK Belediyecilik olacaktır. Seyhan da, uygulamaya koyduğumuz, HALK KART’ı, tüm Adana geneline yayacağız. Bu kartla, alkol ve sigara hariç, her türlü gıda ihtiyaçlarınızı giderebileceksiniz.

PROJELERİMİZ

Atatürk’ümüzün de dediği gibi, Köylüyü tekrar milletin efendisi yapacağız. Ziraat Tarım, Hayvancılık, Et ve Süt ürünleri için, maddi desteler sağlayacağız. Yöreye, paketleme ve soğuk hava deposunun yanı sıra, meyve suyu fabrikası kuracağız. Bu ürünlerin pazarlamasında da, biz aracı olacağız.
Lavanta ekimini, yaygınlaştıracağız. Tanzim satışları, aş evleri, kadın dayanışma merkezleri, hizmete sokacağımız projelerimiz arasındadır. Kadınlarımıza, ekonomik destek sağlayacağız. Seyhan da uyguladığımız SEYMER’i, Büyükşehir Belediye sınırları içerisine yayacağız. Projelerimiz, siyasi değil, insanidir. Kısaca, yedi düvele belediyecilik nasıl yapılacağını göstereceğiz. “SEÇİN BENİ, GÖRÜN HİZMETİ” şeklinde konuşmasını, Kamışlılılar büyük bir dikkat ve ilgi ile izlediler. Bravo sesleri ve alkışlar eşliğinde, desteklerini belirttiler. Karalar daha sonra Kamışlı caminde Cuma Namazını kıldı. Kamışlı Seçim Bürosunun açılışını Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu ve Eşleri ile birlikte yaptılar. Devamında Aşçıbekirli ve Karakışlakçı Köylerini ziyaret ederek, projelerini mahalle halkı ile paylaştılar.

İKİNCİ GÜN

Millet İttifakının, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, haftanın Cumartesi gününü de, yine Pozantı’ya ayırdı. Bir gün önce olduğu gibi, yine Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi önünde, kalabalık bir konvoy eşliğinde karşılandı.

Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Pozantı’nın önceki Belediye Başkanlarından Şemsettin Ünver, Meclis Üyesi Adayları, Kemerhisar Belediye Başkan Adayı ve ekibinin de, hazır bulunduğu karşılama, Pozantı esnafını ziyareti ile devam etti. Kısa bir mola vererek, tavla partisi yaptı. İyi Parti’yi ziyaret etti.Sonrasında, Alay Mahallesindeki seçim bürosunun açılışını, Şenol Eroğlu ile birlikte yaptı. Burada yaptığı konuşma da, yine projelerini anlattı. Pozantı’lıdan kendisi ve Şenol Eroğlu için destek istedi. Gördüğü yoğun ilgiden dolayı da teşekkür etti. Ziyaretler Gökbez ve Akçatekir Mahalleri ile devam etti. Akçatekire yapacağı, sosyal destekli projelerden bahsetti. Alt yapı sorunun mutlaka çözüleceğini, kanalizasyon sisteminin kurulacağını, semt pazarı sayısının artırılacağını, özellikle yayla sezonunda, Büyükşehir Belediyesi olarak Akçatekir’e, çok ayrıcalıklı destekler sağlanacağını ifade etti. Ve gün sonunda Pozantı’dan büyük bir moral depolayarak Adana’ya dönüş yaptı. (Haber ve Fotoğraflar :Hayriye Eroğlu )

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER