1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“KARALAR VE EROĞLU’NU BELEDİYE BAŞKANI SEÇİN EKONOMİSİ GÜÇLÜ POZANTI’YI BİRLİKTE İNŞAA EDELİM.”

“KARALAR VE EROĞLU’NU BELEDİYE BAŞKANI SEÇİN  EKONOMİSİ GÜÇLÜ POZANTI’YI BİRLİKTE İNŞAA EDELİM.”
Bu haber 18 Mart 2024 - 13:39 'de eklendi ve 248 views kez görüntülendi.

CHP  Pozantı Belediye  Başkan Adayından Açıklama:

“KARALAR VE EROĞLU’NU BELEDİYE BAŞKANI SEÇİN EKONOMİSİ GÜÇLÜ POZANTI’YI BİRLİKTE İNŞAA EDELİM.”

Bütünşehir Yasasının 2014 yılında uygulanmaya başlaması ile birlikte, köylerin konumu mahalle statüsüne çevrildi. Bu da beraberinde alt yapı hizmetleri ile birlikte, kırsal kesimlere de ekonomik destekli yatırımları da ön plana çıkardı.

2014 / 2019 yılları arasında Büyükşehir Belediyeleri, bu hizmetlerin kırsal mahallere nasıl götürüleceğinin, önce programını hazırladılar. 2019 /2024 Belediyeler döneminde de ekonomik destekli yatırımları uygulama safhasına koymaya başladılar.

2014

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kırsala olan yatırım ve desteklerine diğer kırsal mahaller de olduğu gibi, Pozantı’da da devam ettirdi.  Tarımsal, zirai, hayvancılığı geliştirme konusundaki çalışmalarını, Seyhan Belediye Başkanı seçildiği 2014 yılından itibaren başlattı. Bu çalışmalarda da, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu aynen günümüzde olduğu gibi,  o günlerde de Başkan Zeydan Karalar’ın en önemli yol arkadaşlarından biri haline getirdi.  

2019

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına 2019 yılında seçilen Zeydan Karalar, Pozantı’yı da kapsayan alt ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra,  ekonomik getirileri çok büyük olan fidecilik, fidancılık, yemcilik, arıcılık, enerji üretim panelleri, zirai ilaçlar, gübre gibi çok çeşitli ve çok geniş kapsamlı desteklerini,  üreticiyle buluşturdu.

 Bu çok önemli çalışmanın Pozantı’daki mimarı ise, yine CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu oldu. Bu hizmet birlikteliği Şenol Eroğlu’nu, Pozantı Belediye Başkan Adaylığına taşıdı. Partisinin oylarını büyük ölçüde artırdı. Ancak aldığı oylar başkan seçilmesine yetmedi.

2024

İlk denemesinde başkanlığı  kıl payı kaçıran Şenol Eroğlu, Pozantı’lılara kırılmadı. Gücenmedi. Seçim sonrası kendilerine teşekkür etti. Çalışmalarına ara vermeden devam etti.  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la olan hizmet birlikteliğinin sınırlarını daha genişletti.  Pozantı’nın merkezi de dahil olmak üzere,  alt ve üstyapı hizmetlerinin yerine getirilmesinde, adeta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar gibi,  etkili ve yetkili çalıştı. Yetinmedi Başkan Karalar’ın Pozantı’ya çok sıkça gelmesini sağladı. Sadece Pozantı Merkezinde değil,  Kırsalda da üreticilerle  Zeydan Karalar’ı kucaklaştırdı.

Beş yıllık bu çalışma süresi,  CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nu, Pozantı’nın her mahallesinin bir ferdi haline getirdi. Kendisini tanımayan kalmadı. Günlerinin tamamını vatandaşlara hizmetle geçirdi. Onların sorunlarının Büyükşehire iletilerek, çözüme kavuşturulmasında fazlasıyla yetkili ve etkili oldu.  Bütün bu çalışmalar,  Pozantı’lının adeta başı ağrısa, Şenol Eroğlu’nu arar hale getirdi. Kaderde, kıvançta ve hizmette bu toplumsal bütünleşme,  Şenol Eroğlu adını,  Pozantı da çok fazlasıyla konuşulur hale getirdi.

KARALAR: “ ŞENOL’U İSTİYORUM”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, geçtiğimiz haftalar içerisinde Pozantı’ya geldi. Vatandaşlarla buluştu. Bazı açılışlar yaptı.  Şenol Eroğlu’nun Başkanlık Adaylığının yanı sıra, Meclis Üyelerinin tanıtımını yaptı. Eroğlu’nun video sunumundaki projelerini fazlasıyla beğendiğini izleyenlerle paylaştı. Buralarda  yaptığı üç ayrı konuşmada, Adana Büyükşehir Belediyesinin Pozantı’ya yaptığı hizmetlerin, aksamadan ve genişletilerek devam edilebilmesi içinde, Pozantı Halkına verdiği önemli mesajda özetle şunları söyledi:

“Ben size çok fazlasıyla inanıyor ve güveniyorum. Bu güveni, sizler bana 2019 seçimlerinde Beni Büyükşehir  Belediye Başkanı seçerek ortaya koydunuz. Şimdi sizlere büyük hedefler ve hizmetler yapacağımı söylerken, “TEK İSTEĞİM ŞENOL EROĞLU’NU BAŞKAN YAPIN. ONDAN SONRA NE İSTERSENİZ  İSTEYİN BENDEN. AMA ŞENOL’U BAŞKAN YAPAMAZSANIZ SİZLERE KIRILIRIM” şeklindeki konuşmaları, Pozantı Halkı tarafından büyük takdir görerek  onay aldı.

Başkan Karalar’ın bu  destek tavrı, Şenol Eroğlu üzerinde adeta şimşek gibi çaktı. Gecesini gündüzüne katan CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı  Şenol  Eroğlu, bu destek sonrası uykuyu ve evini unutur hale geldi.

 HİZMETLER

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a yaptığı  hizmet açıklamalarında özetle şunları söyledi:

“ Başkanımız Zeydan Karalar’ın giderek artan enerjisi,  bana da doping oluyor. Merkez Mahallerde sosyal destekli, kırsal mahallerde ise ekonomik destekler olan tarım, ziraat, hayvancılık,  fidecilik, fidancılık, arıcılık,  gübre,  zirai ilaç, güneş enerjisi panelleri, büyükbaş hayvan desteği, mera yollarının açılması, kurak mevsimlerde ASKİ tankerleri ile sulama suyunun taşınması gibi sayamayacağımız hizmetlerin, vatandaşlarla buluşturulmaya devam ediyor olması, onları  mutlu  ve maddi alanda  güçlü kılarken, buna sebep olan şahsımı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız  Sayın Zeydan Karalar’ı da gururlandırıyor.

1 NİSAN 2024 SABAHI

Her gittiğim mahallede Partime, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a ve bana  gösterilen büyük destekler, 01 Nisan 2024 Pazartesi  Sabahından itibaren, Büyükşehir ve Pozantı Belediyelerinin,  hizmet birliğini büyük ölçüde artacaktır. Sizlerden  ricam ve beklentim bana olduğu gibi aynı şekilde,  Belediye Meclis Üyelerimize de bu hizmet kervanında yer vererek, meclis  çoğunluğunu sağlatarak çalışmalarımızı aksaksız ve kesintisiz olarak,  sizlere ulaştırmaya devam etmemiz konusunda bizlere seçim ve oy desteği vermenizdir.

GÜÇLÜ POZANTI

Adana Büyükşehir ve Pozantı Belediyesi olarak, sizlerden  alacağımız bu güç ve büyük moralle, 1 Nisan 2024 Sabahından itibaren de Pozantı Belediyesini, Pozantı Halkı ile  birlikte idare edeceğimize olan inancım, her geçen gün artıyor. Verin desteğinizi,  Zeydan  Karalar ve Şenol Eroğlu’nun Belediye Başkanı seçin. Bu birliktelikle, mutlu ve ekonomik gücü artacak olan Pozantı’yı, hep birlikte inşaa edelim.” Dedi. YORUM HABER: TAMER ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER