1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARALAR’DAN BOL KEPÇE HİZMET

KARALAR’DAN BOL KEPÇE HİZMET
Bu haber 18 Nisan 2017 - 14:28 'de eklendi ve 989 views kez görüntülendi.

Camileri temizletti. Masa, sandalye çay semaveri çöp konteynırı dağıttı. Temel attı.

KARALAR’DAN BOL KEPÇE HİZMET

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, POZANTI’ya ilgisi başkanlığından itibaren değil. Karalar, geçmiş dönemlerde sade bir partili iken, sonrasında ise, İl Başkanı olduğu dönemlerde, Pozantı’ya en sık gelen bir siyasi idi. Bunun nedenlerinin başında ise, yine geçmişte sadece CHP’li olan, ama hiç bir makam beklentisi içeresinde olmayan ŞENOL EROĞLU ile olan, dostluğu, sonrasında ise, siyasi birlikteliği idi.Şenol Eroğlu, Zeydan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinde, devamında ise, Karalar’ın yaptığı tüm çalışmalarda, hiç bir beklentisi olmadan desteğini hem Pozantı’da hem de çok etkin olduğu Adana’da devam ettirmiş bir siyasidir.

Karalar’ın Pozantı’ya olan ilgisinin, ve Belediye Başkanı seçildikten sonraki katkılarının başında, örgütteki en önemli yol arkadaşı olan, Şenol Eroğlu’nun dostluğunun çok büyük etkisi olduğunu, artık İlçe binasına sığmayan, yanTaraftaki kahveyi hınca, hınç, dolduran vatandaşlara böyle açıkladı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın parti farkı gözetmeksizin tüm kesimleri kucaklayan konuşmasındaki sakinliği, hoşgörüsü ve halkın ilgisini çeken, sempatik tavırları, vatandaşların takdir alkışlarından belli oldu.Zeydan Karalar Seyhan Belediyesi olarak, imkanları ölçüsünde tüm ilçelerin yanı sıra, Pozantı’ya “ BOL KEPÇE” hizmet verme uğraşı içinde olduklarını söyledi.

Siyasetçi olarak söz vermedi. Ömerli Köyü muhtarının “ DÜĞÜN SALONU” isteğine, yetki sınırlarımı aşar. O bakımdan da böyle bir sözü veremem ama, bir katkım olursa da “ MUTLU OLURUM” şeklindeki konuşması Pozantı’lılar tarafından alkışlarla karşılandı.Başkan Zeydan Karalar Pozantı’lı esnaflarla merhabalaştı. Sonrasında Fındıklı da Çocuk Parkının temsili temel atma törenini yaptı.

Yaptıklarını ise, kendisine yakışan üslupla sadece şöyle özetledi.Camilerimizi temizlettik. Ve devam edeceğiz, çay semaveri dağıttık. İçeceğiniz çaylar için şimdiden afiyet olsun. Masa, sandalye dağıttık devamı diğer mahallere de gelecek. Çöp konteynırı dağıttık devamı için sözümüz var. İmkanlarımızı zorlayarak asfalt gönderdik. Yetki sınırlarım neye el veriyorsa örgütteki en önemli arkadaşım ve İlçe Başkanımız Şenol Eroğlu’nun istekleri doğrultusunda elimden geleni yapacağım dedi. Sonrasında fındıklıya hareket etti.

Haber ve fotolar: Hayriye Eroğlu

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER