1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARALAR’DAN, “HİZMET  BEKLENTİMİZ” DEVAM EDİYOR…

KARALAR’DAN, “HİZMET  BEKLENTİMİZ” DEVAM EDİYOR…
Bu haber 25 Eylül 2019 - 16:43 'de eklendi ve 609 views kez görüntülendi.

 

MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç:

KARALAR’DAN, “HİZMET  BEKLENTİMİZ” DEVAM EDİYOR…

Yerel seçimlerin üzerinden geçen altı aylık süre de, Büyükşehir Belediyesi Çalışmalarını Gazetemize  değerlendiren, Pozantı MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, Büyükşehir Belediye hizmetlerinin, Pozantı’ya da yansıyacağından, umudunu asla yitirmediğini bu düşüncesini, belediye hizmetlerinin aksamasını şikayet eden, vatandaşlarla da paylaştığını belirterek, şunları söyledi:

HİZMET AĞIRLIĞI

“Bilindiği gibi, Bütünşehir Belediyeler Yasasının uygulanmaya başlandığı, 2014 Yerel Yönetimler Seçimleri sonrası, hizmet ağırlığı İlçe Belediyelerden, Büyükşehir Belediyelerine  geçmiş olup önceki dönem, Büyükşehir  Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü, hiç bir siyasi ayrım ve oy beklentisi yapmadan, oy almadığı yerlerde bile, önemli çalışmalara imza atmıştır. Bunun örnekleri, Pozantı’da fazlası ile mevcuttur” dedi.

MAKAMLAR BAKİ

Pozantı MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç,  2019 yerel seçimleri sonrasında, Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan Karalar’ın da, bu düşünceler içerisinde olacağına, siyasi ayrım yapmadan, hizmetlere devam edeceğine inandığını belirterek,  sözlerine şöyle  devam etti:

“ Makamların kalıcı, temsil edenlerin ise geçici olduğu, bir gerçektir. Siyasi koltuklarda oturanlar, yerlerini bir başkasına devir ettiklerinde, yaptıkları hizmetler ile hatırlanırlar. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da,  yaptığı konuşmalarda bizim bu düşüncelerimize paylaşmış olup, kendisinin partili bir Belediye Başkanı değil, bütün Adana’nın Belediye Başkanı olduğunu, hizmetlerinde asla siyasi ayrım yapmayacağını, kamuoyuyla  paylaşmıştır.

ELEŞTİRİLER

Başkan Karalar’ın,  bu düşüncelerinden biz şüphe duymuyoruz. Ancak, aradan geçen altı aylık bir süre zarfında rutin hizmetlerin, yeteri  kadar yerine getirilemeyişi,  İlçe ve Büyükşehir Belediyelerinin, hizmet ayrımını yeteri kadar bilemeyen  vatandaşlar tarafından, eleştiri konusu olmaktadır. Sonuç ta da canı yananlar, en yakın  yerel yönetim olan, Pozantı Belediyesi ile karşı- karşıya gelmişlerdir.”

SU SIKINTISI

Pozantı MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, Yayla mevsiminde başta Akçatekir olmak üzere, diğer yerleşim merkezlerinde de, yer -yer  içme suyu sıkıntısı çekildiğine işaret ederek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“  Büyükşehir Belediyesinin en büyük kuruluşu olan, ASKİ’nin hizmetleri Pozantı’da, zaman- zaman aksamıştır.  Başta Akçatekir, Kamışlı ve Dağlık Mahallerinde  kesilen su,  vatandaşların büyük eleştirilerine  neden olmuş, Büyükşehir Belediyesi yerine de, Pozantı Belediyesi muhatap alınarak, sıkıntılar sert bir şekilde  dile getirilmiştir.Bir diğer husus ise, kanalizasyonu olmayan Akçatekir de, fosseptik çukurlarının boşaltılmaması yine önemli bir şikayet  konusu olmaktadır” dedi.

ÇÖP

Pozantı MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, Pozantı Belediyesinin çöp toplama gayretlerine rağmen,  araçlarının yetersizliğinin de, yine yayla merkezlerinde, vatandaşların  en fazla şikayet ettiği, hizmet olduğunu dile getirdi. Ve  şöyle devam etti.

“Bu  rutin hizmetlerin,  daha sağlıklı  bir şekilde yerine getirilmesi  de, Büyükşehrin ana sorumluluklarından birisidir. Biz inanıyor ve  bekliyoruz,   Sayın Zeydan Karalar, tüm bu olumsuzlukları  gidererek, ekonomik getiriyi  de kapsayacak olan, çalışmalarına hız kazandıracaktır” dedi.  ( Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER