1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARALAR’DAN: “ÜRETİCİLERE 8 MİLYON TL”

KARALAR’DAN: “ÜRETİCİLERE 8 MİLYON TL”
Bu haber 13 Nisan 2020 - 9:50 'de eklendi ve 707 views kez görüntülendi.

Ziraat Odası Başkanları, Tarıma Destek İstediler.

KARALAR’DAN: “ÜRETİCİLERE 8 MİLYON TL”  

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ziraat Odası Başkanları ile, bir araya geldi.

Ziraat Odası Adana İl ve İlçe Başkanlarının, katılımı ile gerçekleşen toplantıda, tarım faaliyetlerini sürdürmekte olan üreticilerin, başta zirai ürünler olmak üzere, fide ve fidan gibi, önemli ihtiyaçların temin edilmesi ön plan da yer aldı. Yanı sıra, Hasat döneminde de bu desteklerin devam ettirilmesinin, ziraatçilere rahat nefes aldıracağı dile getirildi.

SIKINTILARI BİLİYORUZ

Toplantı sonrası, bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şunları söyledi:

“Tarım faaliyetlerini sürdürmekte olan, çiftçilerimizin ve zirai üreticilerimizin, sıkıntılarını biliyoruz. Oda Başkanları ile yaptığımız bu toplantı da, yapmış olduğunuz sunumlar sonrası, konuyu daha derinlemesine öğrenmiş olduk. Ülkemizin, şimdilik  içinde bulunduğu en büyük sorunumuz olan corona virüs belasındaki sosyal mesafe uygulaması nedeni ile, üreticilerimizle bir araya gelemiyoruz.

YÜZLERİ GÜLECEK

Ancak bu sorun, Büyükşehir Belediyesi olarak, yapacağımız destek katkılarına  engel olmayacaktır. Bu toplantı da, üreticiler adına yapmış olduğunuz taleplere ayni olarak değil, dönüm başına nakdi olarak, destek vereceğiz. Konuyla ilgili olarak, Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığımıza, gerekli talimatlar derhal verilecek olup, kısa zamanda da  ödemeler başlatılmış olacaktır. Böylece, çiftçilerimizin ve zirai üreticimizin de, yüzleri güldürülecektir” dedi.

 MERGEN: TEŞEKKÜR  EDERİZ

Bu toplantı ile ilgili olarak, gazetemize bir açıklama yapan Pozantı Ziraat Odası Başkanı Murat Mergen, şunları söyledi:

“Oda Başkanları olarak, Büyükşehir Belediye Başkanımız  Sayın Zeydan Karalar’ın  samimi açıklaması, üreticilerimiz adına bizleri  fazlasıyla umutlandırdı. Taleplerimizin yerine getirilecek olması nedeni ile, zirai üreticilerimiz ve çiftçilerimiz adına da Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız da, teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER