
Cumhurbaşkanlığınca, 02 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan kararname ile, çok sayıda Vali Yardımcıları ile Kaymakamların yeri değiştirildi. Bunlar arasında, Pozantı da değişik tarihlerde hizmet veren bazı Kaymakamlar da yer aldı. Gazetemizin hafızalarında yer tutmaya devam eden ve görev yerleri değiştirilen, bazı Kaymakamlar aşağıdaki şekilde oldu:
“Bülent KARACAN İstanbul Beylikdüzü Kaymakamlığına, Orhan ALTUN Şanlıurfa Karaköprü Kaymakamlığına, Taner TENGİR Ankara Şereflikoçhisar Kaymakamlığına, Muammer SARIDOĞAN Kahramanmaraş Afşin Kaymakamlığına, Emrah AKDUMAN Tunceli Mazgirt Kaymakamlığına atandı. Görev yeri değiştirilen Vali Yardımcılarından birisi de, Adana Vali Yardımcısı Hüriye Küpeli Kan oldu. Küpeli Aydın Nazilli Kaymakamlığına atandı.”
SABIRSIZLIKLA BEKLENİYOR
Yaz sezonu dolayısıyla Pozantı Gazetesi, Akçatekir’de yine dağıtımına başladı. Her yıl olduğu gibi, bu yılda dağıtımına başlanan Pozantı Gazetesine, Akçatekir’liler ve yaylacılar büyük ilgi göstererek, Pazartesi günlerini sabırsızlıkla beklemeye başladılar.

ASKİ İŞ BAŞINDA
Adana Büyükşehir Belediyesinin en önemli ve en büyük kuruluşlarından birisi olan ASKİ, yaz sezonu dolayısıyla Pozantı da da çalışmalarına hız verdi.

Pozantı Halkı tarafından Gazetemize, ASKİ ile yapılan şikayetleri sütunlarımızdan paylaşmıştık. Bu yazımız sonrası, ASKİ’nin başta kanalizasyon olmak üzere, diğer görev alanındaki yerler ile ilgili olarak da çalışmalarını başlattığı, yapılan sanal ortam aracılığı ile öğrenildi.