1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARAYOLLARININ YAPTIĞI YOL ÇÖKTÜ.

KARAYOLLARININ YAPTIĞI YOL ÇÖKTÜ.
Bu haber 04 Nisan 2022 - 10:07 'de eklendi ve 569 views kez görüntülendi.

Pozantı- Çamardı Yolu Ulaşıma Kapandı.

KARAYOLLARININ YAPTIĞI YOL ÇÖKTÜ.

Niğden’nin Çamardı İlçesi ile, Adana’nın Pozantı İlçesi arasında, Karayollarınca yapılan,  yer -yer de genişletilen ve geçtiğimiz yıl içerisinde de hizmete açılan Karayolun da, hafta içerisinde büyük bir çökme meydana geldi.

Pozantı’nın Fındıklı Mahallesi mevkiiğisindeki karayolunda, meydana gelen göçük nedeniyle, yol ulaşıma kapandı. Niğde -Pozantı arasındaki trafik akışı ise, eski yoldan sağlanmaya devam ediliyor. Karayollarının 1.5 yıl önce bitirdiği bu yolun, bu kadar kısa süre içerisinde çökmesi de, hayli dikkat çekici olup, eleştiri ve tepkilere neden olmaya devam ediyor.

Toprak zemin üzerine, yeterli mıcır döşemesi olmadan, asfalt döküldüğü açıkça görülen bu karayolunun,  henüz daha 1.5 yıl bile kullanılmadan, nasıl ve neden çöktüğü, teslim alınırken yeterli incelemelerin ve tetkiklerin yapılıp yapılmadığı konusu ise, soru işaretleri ile dolu.

BÜYÜKŞEHİRE AİT DEĞİL

Pozantı’nın, Fındıklı Mahallesin de çöken bu  karayolunun, Büyükşehre ait olduğu şeklinde çıkarılan dedikodular üzerine, Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu,  aşağıdaki açıklamayla kamuoyunu bilgilendirdi:

“Pozantı’da çöken yol iddia edildiği gibi, Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yapılmamıştır. Ve Karayolları sorumluluğundadır…
Adana’nın, Pozantı İlçesi Kamışlı yolu, Fındıklı Mahallesi-köyü mevkisin de çöken asfalt yol, Karayolları sorumluluğunda olup, bazı basın -yayın organlarına yansıdığı gibi, Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yapılmamıştır.” Denildi.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER